Тема
|
Bylgarskite Crew-ta
|
|
Автор | FSCrew (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.04 12:05 |
|
Are wr1t3rZ ostavqite mneniqta si za BG crew-tata tuka..ako jelaete :)
|
|
Тема
|
Re: Bylgarskite Crew-ta
[re: FSCrew]
|
|
Автор |
endone (новак) |
Публикувано | 13.07.04 13:01 |
|
uf... mn e tupo 4e seki 2-ri,3-ti na4inae6t writer prai crew... primerno mi e nqkvo mn stranno v sf da vidq spirka koqto cqlata e v tagove... ima pone 100 razli4ni taga... a ot tqh mn malko sa tezi na istinskite crewta... tezi koito "pravqt ne6to"...
Xnrg,gbs,CSC,3K,ACS,oNe,... i mn drygi... v sofiq e full ot dobri writer-i i crew-ta... no v nikakuv sly4ai ne biva da se podcenqvat crew-tata ot drygi BG gradove... LBS,SZC,NSC,... koito sa edni ot nai-dobrite v BG....
p.s. spomenal sum samo nqkolko crew-ta.izvineniq kum tezi koito sum propysnal...
|
|
Тема
|
[re: endone]
|
|
Публикувано | 13.07.04 13:41 |
|
ima ne6to takova..ama i az nqma da kriq ...na4inae6t sym i s o6te 3-ma averi si napraihme crew....znam 4e nqkoi hora sega 6e kajat "tva e samo za poza" ili "ti sa samo 1 pozior" ama ne e taka az sym ultra zariben i iskam da se razvivam
|
|
Тема
|
|
|
Автор | izwinete (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.04 16:15 |
|
acs i gbc nishto ne sa naprawili samo serat.
xnrg ne sa prawili po4ti nishto poslednite dwe godini.
|
|
Тема
|
[re: izwinete]
|
|
Публикувано | 13.07.04 19:26 |
|
ne moga da si dam menieto po toq vyrpos 6toto ako trqa da sym 4esten ne syv vijdal ni6to ne goreizbroenite crew-ta ot izwinete ama ni6to....6e se nau4a i az 
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
endone (новак) |
Публикувано | 13.07.04 21:48 |
|
mi vij... v neta snimki kolko iska6 :PP
|
|
Тема
|
[re: izwinete]
|
|
Автор |
endone (новак) |
Публикувано | 13.07.04 21:57 |
|
mi izvinen si... ma az ne sum toq na koito bi trqbvalo se izvinqva6... ama aide...
acs 4esno da si priznaq ne bqh vijdal ni6to tqhno a mn se govore6e za tqh... oba4e kogato vidqh edna dulga steni4ka,dosta mi haresa... imat stil.. i sa dosta naduhani.. ...
gbc nz... tqh ne se se6tam ne6to piece-ve da sum skiftal tehni no qko tagvat... i praat dosta throw-ups... a tova se pak e v osnovata na graffiti-culturata... ako ne drygo za tova si zaslyjavat respect...
xaxaxaxaxax a kolkoto do xnrg... kakvo kato nqmat ni6to novo ot 1 godina... ??? te sa po napred ot dosta hora v toq forum... te sa edni ot purvite v sf koito sa praveli ne6ta zaslyjava6ti respect o6te 99-ta godina... 4esno kazano ot tiq 3 crew-ta xneg nai-malko s/y xnrg moje6 da kaje6 ne6to... 
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.07.04 22:31 |
|
e 6te vidq...nqma da propusna...trqbva da se obrazovam 
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
endone (новак) |
Публикувано | 14.07.04 00:01 |
|
obrazovanieto e vajno ne6to... nebiva se izpyska    
|
|
Тема
|
|
|
Автор | molq ti sa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.04 02:29 |
|
xnrg gi poznawam li4no...dobre dwijeha nawremeto ama kato spresh da ne mislish 4e drugite spirat da te 4akat?ima dosta po-napred ot tqh we4e dosta hora.
|
|