|
Тема
|
Ситуацията днес в Бе Ге
|
|
Автор | Sticky (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.03 16:28 |
|
Графитите, кво е тва?
не е ли един общ знаменател , който трябва да обединява, а не да поражда вражда?
Всеки знае отговора, ама то гледай кво излезе.....общо взето София е срещу всички,като всеки си има негова причина.....софиянците много сме се надували,нищо не сме разбирали,били сме смешни.....
и що така?
Аз като отида в някой град, който и да е, по-далече от 10 км от София , кажа ли че съм софиянец ме гледат на кръв....и тва си е някво природно , никой не ме пита какъв съм....естествено тва се отразява и на мойто отношение, и ето , аз съм надут софиянец.Има и друго - София както знаете е столица на България :),тук има най-голямо разнообразие на материали,помощни средства и всякакви такива,и то не е честно аз да праа графити със PRO-LINE ,а пък в другите градове да си нямат....тва до някъде е вярно,доколкото някой иска да се сравняваме,но аз все пак кво съм виновен в тая ситуация?
последния момент.Той идва в София.Сега обаче е голям приятел и очаква да го посрешнеш , да го заведеш до Деником.....
И тва не е защото райтърите от България са лайнари, а щото тия дето са найстина такива са много малко и преобладават само лайнари(без да са райтъри).Ей тва е шит ситуацията.Сега е модерно, и за това се сговнясва..
в Пловдив си праат батълчета и не казват.За кво треа ние да ги викаме тях, щото са много добри?Или щото са риъл?Ха?ще ги викнеш, и после ще те плюят!
Не че съм против Пловдив или някой друг град, дори село..в Стара Загора беше супер готино, но НАШЕТО НАЙ-МИ ХАРЕСА И НЕ БЯХМЕ ПЪРВИ!!!!!!СЕГА ДА ХВАНА ДА ОПЛЮЯ СИЧКИ?еми не е честно.ебахти и манталитета
сега пак идва състезание...кой знае кво ше стане пък сега,ама недоволни винаги ще има
| |
|
Абе не знам за тоя проблем братче, но ситуцията тук в моя град е яко зле. Имаше преди две-три години тука един дето понадраскваше това-онова, но си беше добър. После той замина. Аз понадрасках туй-онуй. Абе противни бяха, още се учех, ама нали съм си художник и поне на общ вид бяха приятни за окото. Та навъдиха се тук за 1 години триста олигофрена смотани и като почнаха да серат. Насраха цялото даскало, направо колко е противно!!! Не се спряха, ами наглеят - драскат по центъра и къде-ли не, осраха яки фасади с говната си! Още по-трагични станаха като почнаха да пишат някви глупости по стените за мен! Ебаси тъпите копелета! Не само, че от мен се учеха, дето бях надраскал една-две тъпотии навремето, и не разбират нищо, ами и да наглеят почнаха! Ядосах се много ясно, насрах ги на една стена. Недай-си боже - почнаха да ми копират новия стил (отдавна не се бях разписвал по стени), ама толкова са тъпи - незнам да се ядосвам ли, да се смея ли. Отгоре на това се крият като мишки и ни мога да ги видя и да ги сдухам или поне да им разкрия колко са назад (ХИхи). Тъпаците, за които говоря се наричат Holy Shit Crew, мдам... само това ти идва да възкликнеш като видиш тия изчадия на болен мозък.
You keep pushin' and you will see my chilly yellow eyes
Only one time
| |
Тема
|
Re: Ситуацията днес в Бе Ге
[re: Sticky]
|
|
Автор | dilom (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.03 00:39 |
|
stickie 4owek.shit e situaciqta a wseki se naduwa...zaebi gi tiq deto se naduwat.koi kopiral koi sral koi neznam si kwo koi bil istinskiq king....pisna mi ot typotii...i ot drugata strana edin milion lainari deto samo serat...az sym syshto ot tqh ako pitash men wse oshte...shtoto prosto ne se 4uwstwam oshte dostaty4no nawytre w neshtata,..abe stiga sega sym pisal naprawo 4owek kato doida w sf po nqkoe wreme mojem da metnem nqkoi sywmesten proekt a:)w sf lainata sa mnogo, no csc mi se wijdat seriozni tui 4e super.are peace!
| |
|
ne za drugo,no vie sofiqnci ste tiq koito pyrvi po4vat da opluvat,4e drugite bili selqni ,i nikoi ne e po dobyr ot sofiqnci,sqka6 sofiq pravi bylgariq,asofiq e samo okolko 5% ,privonciqta e ostanalite 95%,ako vie ne ni pluehte pyrvi i vas nikoi nqma da vi gleda na kryv, Varna ima kolko pove4e da pokaje ot sofiq,za edno e do moreto i tolkovo e hubavo i po-4isto tam,az li4no nqmam ni6to protiv nikoi,no naistina ima nqkoi sofiqnci(i pak kazvam nqkoi) koito si mislqt,4e te sa nad vsi4ki drugi
PEACE
| |
Тема
|
[re: 5O_cent_mami]
|
|
Автор | casper (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.03 14:37 |
|
Хора искам да ви кажа три неща !
1. Каквото и да правите серачи винаги ще има ! Те са неизменен проблем на райтърите !
2. Моето крю са от тия дето серат ! Ако влезете в сайта ни ще видите ,че всички рисуват мнооооого добре ! НЕ Е ТАКА ! Тяхните рисунки в сайта ги рисувам аз ! ЗАЩО ? Защото искам да бъдат добри , искам да бъда в добро крю ! Да , този Bolero има някои стойностни неща ,но само някои ! Чудя се защо не съм в крю в професионалисти ! Установил съм ,че нещата стоят така : "или имаш талант ,но нямаш средства" или " имаш средства ,но нямаш талант " ! И за жалост и за щастие съм от първите ! Посетете нашия сайт и вижте за какво говорим : http://arctic.bol.bg/ ВСИЧКИ РИСУНКИ СА МОИ !
3. Възхищавам се мноооого на City Stars Crew ! Sticky ДА ЗНАЕШ ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ МОЛЯ ТЕ ОТГОВОРИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ И ОЩЕ НЯКОИ НЕЩА !
С уважение : Casper ot AIS !
| |
Тема
|
[re: casper]
|
|
Автор | Sticky (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.12.03 10:23 |
|
отговарям ти . csc@abv.bg
скици пич се правят на листа не на пейнт .
Ако си малък и не ти е още времето никой няма да ти се разсърди да изчакаш , ясно ми е че искаш да си някой , но за всичко си има време .
| |
|
Ami 4ovek, skivah ti saita.K'vo da ti kaja...o6te mnogo rabota vi 4aka za da po4nete da pravite snosni ne6ta.Ina4e ot kum handstyle gore-dolu go dokarva6 ama i tam iska o6te work.Ama vii ste mladi m'4eta i imate vreme.Po4ti ni6to ne mi napravi po spec. vpe4atlenie.Ima 6e edin svit masur na Paint praen deto be6e maaalko po dobre ot vsi4ko ostanalo.Edno ne6to trqbva da vi se priznae.Imate jelanie.Zatova qko skici.Kakto e kazal Stcky, faida ot Paint, nqma.Rukata trqbva da svikne da se dviji svobodno.S taq mi6ka nqma smisal puk i ne stava hubavo.
Are stiga sum pisal gluposti.Produljavai da raboti6 nad bukvite
| |
|
tva e neshto noo tupo?ako az vurluvam iz zloku4ene ne vijdam zashto shte mi puka 4e sharo ot sofia ili prokopi ot varna ne sa mi fanove!!!
ta az sum v zloku4ene!nito sum v sofia nito vuv varna!seki da si gleda negovata palanka i da ne gleda v seloto na drugia!fair enough,innit!?
PZ-SLAVA-SLAVA-SLAVA
| |
|
|
|
|