|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
a question
|
|
Автор | under (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.03 16:56 |
|
abe hora imam seriozni nabludeniq po grafiti arta daje se opitvam da snimam po golmqa 4ast ot nehstata koito mi pravqt vpe4atlenie s pro tehnika ama ima neshto mnogo stranno koeto me glojdi ot izvestno vreme
kyv e toq VAPSKY be? ebasi?
p.s. ima li oraganiziarani saitove na otedelni grupi li razli4ni te4eniq ili nqkakvi specifi4ni kanoni
| |
|
Ami toq VAPSKY e nekyv oligofren deto e izdraskal cqla Sofia s mizernite sdi bombi i kucotii ! I mene me drazni mnogo ama kvo da se pravi !?
pLaY CoUn7eR-StRiKe Or Di3 7rYiNg
| |
|
hahahha..edva li ima nqkoi v toq grad, koito pone vednuj ne se e 4udil koi e toq nekadurnik..koito ne draska nishto drugo osven imeto si..draznesh e naistina......do kolkoto znam e nekuv tupanar..imame obshti poznati koito ne se izkazaha mnogo priqtno za nego..noo vse pak ne go poznavam..taka che..:o)
Everybody be Cool This is a Robbery!
| |
|
Кво му е лошото да си пишеш само името, то така се е почвало бе тъпанари. Ако идиотските ви пуберски мозъци не са забелязали - по-добре е сам да извървиш пътя на развитие от самото начало, а не като някое лапе-ламе да почваш с някой "wildstyle" (кавичките са иронични).
Pink Floyd - On the Run
| |
|
Ами искам да ти кажа ,че тоя VAPSKY си пише името от 3 години и то все по-яко некадърен начин ! Лично аз за три години се научих да правя wildstyle , 3d , troup-up , trow-up , bubble-up , +това създадохме собствен стил с crew-то ми - D-style ! Еми кажи ми тоя VAPSKY бавно-развиваш се ли е , или просто го кефи да е некадърен ! Тва е !!!
| |
Тема
|
Re: VAPSKY
[re: *CaspeR*]
|
|
Автор | Sticky (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.03 15:02 |
|
Aбе пичове , ти дет прайш "wildstyle , 3d , troup-up , trow-up , bubble-up , +това създадохме собствен стил с crew-то ми - D-style",явно си агент Тенев на свободна практика, щото си тотално неизвестен , и каде си ги развиваш тия работи, на теми в къщи???Аре качи се на G-Wear на Граф Игнатиев да прайш wildstyle ма.......само ше ви кажа че по народност е Аржентинец, има бомби и във Франция.......и е много по напред от всички мухльовци тука.(за крюто му като цяло)
| |
Тема
|
Re: VAPSKY
[re: Sticky]
|
|
Автор | ......:::: NlCK ::::...... (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.03 12:02 |
|
Vij Sticky, toja e OSRAL cjala Sofia, no ne smjatam, 4e si zaslujava da si habim vremeto s nego ae Peace...
| |
|
ei typaci...hal haber si nqmate za sveta...VAPSKI e edin ot nai zlite writei v sofiq bre sled Scum kato nqmate nikakva ideq kak stoqt neshtata nese obajdaite be myrshi da vi eba maikite prosti...Respect4Graffity i osobeno za LBC NTN ND2ND I SCUM
| |
Тема
|
Re: a question
[re: under]
|
|
Автор | aм (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.07 20:40 |
|
абе дайте нещо негово да видя за кв. става въпрос
постнете нещо, че ми стана интрестинг ха ха
| |
|
дай нещо пикче
да му видя рисунките
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|