Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:01 07.07.25 
Култура и изкуство
   >> Графити - гласове от улицата
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема a questionнови  
Авторunder (Нерегистриран)
Публикувано15.07.03 16:56

abe hora imam seriozni nabludeniq po grafiti arta daje se opitvam da snimam po golmqa 4ast ot nehstata koito mi pravqt vpe4atlenie s pro tehnika ama ima neshto mnogo stranno koeto me glojdi ot izvestno vreme

kyv e toq VAPSKY be? ebasi?

p.s. ima li oraganiziarani saitove na otedelni grupi li razli4ni te4eniq ili nqkakvi specifi4ni kanoni

Тема VAPSKY [re: under]  
Автор °°°LoRd_BoLeRo°°° ()
Публикувано26.07.03 10:25

Ami toq VAPSKY e nekyv oligofren deto e izdraskal cqla Sofia s mizernite sdi bombi i kucotii ! I mene me drazni mnogo ama kvo da se pravi !?

pLaY CoUn7eR-StRiKe Or Di3 7rYiNg

Тема Re: VAPSKYнови [re: °°°LoRd_BoLeRo°°°]  
Автор PauMau (Master)
Публикувано31.07.03 13:06

hahahha..edva li ima nqkoi v toq grad, koito pone vednuj ne se e 4udil koi e toq nekadurnik..koito ne draska nishto drugo osven imeto si..draznesh e naistina......do kolkoto znam e nekuv tupanar..imame obshti poznati koito ne se izkazaha mnogo priqtno za nego..noo vse pak ne go poznavam..taka che..:o)

Everybody be Cool This is a Robbery!

Тема Re: VAPSKYнови [re: PauMau]  
Автор terminator 3O3O (Нерегистриран)
Публикувано20.08.03 21:56

Кво му е лошото да си пишеш само името, то така се е почвало бе тъпанари. Ако идиотските ви пуберски мозъци не са забелязали - по-добре е сам да извървиш пътя на развитие от самото начало, а не като някое лапе-ламе да почваш с някой "wildstyle" (кавичките са иронични).

Pink Floyd - On the Run

Тема Re: VAPSKYнови [re: terminator 3O3O]  
Автор*CaspeR* (Нерегистриран)
Публикувано23.08.03 08:29

Ами искам да ти кажа ,че тоя VAPSKY си пише името от 3 години и то все по-яко некадърен начин ! Лично аз за три години се научих да правя wildstyle , 3d , troup-up , trow-up , bubble-up , +това създадохме собствен стил с crew-то ми - D-style ! Еми кажи ми тоя VAPSKY бавно-развиваш се ли е , или просто го кефи да е некадърен ! Тва е !!!

Тема Re: VAPSKYнови [re: *CaspeR*]  
АвторSticky (Нерегистриран)
Публикувано12.09.03 15:02

Aбе пичове , ти дет прайш "wildstyle , 3d , troup-up , trow-up , bubble-up , +това създадохме собствен стил с crew-то ми - D-style",явно си агент Тенев на свободна практика, щото си тотално неизвестен , и каде си ги развиваш тия работи, на теми в къщи???Аре качи се на G-Wear на Граф Игнатиев да прайш wildstyle ма.......само ше ви кажа че по народност е Аржентинец, има бомби и във Франция.......и е много по напред от всички мухльовци тука.(за крюто му като цяло)

Тема Re: VAPSKYнови [re: Sticky]  
Автор......:::: NlCK ::::...... (Нерегистриран)
Публикувано14.09.03 12:02

Vij Sticky, toja e OSRAL cjala Sofia, no ne smjatam, 4e si zaslujava da si habim vremeto s nego ae Peace...

Тема Re: VAPSKYнови [re: ......:::: NlCK ::::]  
Авторhaters make me famous (Нерегистриран)
Публикувано18.04.07 10:21

ei typaci...hal haber si nqmate za sveta...VAPSKI e edin ot nai zlite writei v sofiq bre sled Scum kato nqmate nikakva ideq kak stoqt neshtata nese obajdaite be myrshi da vi eba maikite prosti...Respect4Graffity i osobeno za LBC NTN ND2ND I SCUM

Тема Re: a questionнови [re: under]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано30.04.07 20:40

абе дайте нещо негово да видя за кв. става въпрос

постнете нещо, че ми стана интрестинг

ха ха

Тема Re: VAPSKYнови [re: haters make me famou]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано30.04.07 20:41

дай нещо пикче
да му видя рисунките

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.