Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:06 08.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Garmin eTrex Vista HCx, firmware?  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано14.12.09 19:00

здравейте,

досега никога не съм имал гпс и съм се навил за нова година да си купя. харесах си Garmin eTrex Vista HCx обаче попаднах на тези клипчета:

сигурно има и други но после ще гледам. имам два въпроса:

1) на един гпс може ли да му се ъпдейтва фърмуеъра?
2) в случай че не е това проблема от клипчетата, препоръчайте
друг Гармин модел до 500лв?

мерси.

Тема Re: Garmin eTrex Vista HCx, firmware?нови [re: Ognen_Demon]  
Автор scanner (сканерист)
Публикувано14.12.09 20:24

Последния ъпдейт е "eTrex Vista HCx software version 3.20"
В промените от 3.00 към 3.10 се вижда:
- Fix potential lock up when SD card installed.
В промените от 2.60 към 2.70 се вижда:
- Fix system freeze issue.

Не е ясно с каква версия на фирмуеъра е гармина от клипчетата и дали тези ъпдейти поправят точно този бъг.
За препоръка - не бих могъл да ти дам съвет. Може би другите от клуба, които имат повече опит с различни модели.

Тема Re: Garmin eTrex Vista HCx, firmware?нови [re: scanner]  
АвторЩacтлив cъм (Нерегистриран)
Публикувано15.12.09 11:25

Вземай я и не мисли! Имам тази Виста вече две години, нито веднъж не ми изневерила. Уникален уред във всяко едно отношение. Има и българско меню вече.

Автор Da Luz (Da Lud)
Публикувано15.12.09 13:51

където 500 там и 600 лева и взимаш най-добрия туристически приемник създаван някога - 60 CSx.

------------------------------------

Тема Re: Garmin eTrex Vista HCx, firmware?нови [re: Da Luz]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано15.12.09 14:16

Мерси, но като за първи гпс не ми се дават много. Над 400 не ми се даваха ама тая Виста ми легна на сърцето кат свиня в локва и 456 ще ги дам. 60-ката я погледнах сега, верно СИРФ чип пише имала, явно е по-добър приемник, ама мен чак толкова не ми трябва, няма да търся извънземни засега, дори Вистата ми е повечко като възможности ама я харесах заради мемори картата, макар че е сходна с цветния Леджънд. Абе Вистата ще е

Автор Da Luz (Da Lud)
Публикувано15.12.09 14:24

Ти си знаеш, как ще го ползваш, но да те предупредя че между високи сгради, в дълбоки дерета и в иглолистни гори може да имаш проблем с позиционирането

------------------------------------

Автор LRN (МИ)
Публикувано15.12.09 21:47

Имах удоволствието да пробвам такова уредче - на един познат. Имаше само един дефект - беше му се разлепила станичната гумена лента. В последствие се оказа ,(като чета форумите) че това не е дефект а свойство на всички "етрекси" .И по-лошото е че няма залепване. Порови още малко според мен!

Тема Re: Garmin eTrex Vista HCx, firmware?нови [re: LRN]  
Автор scanner (сканерист)
Публикувано16.12.09 09:31

И моя Legend страдаше от същия проблем. За сега съм го решил като премахнах гумата, изчистих старото лепило със спирт, след това залепих двойнозалепваща лента купена от близката книжарница като изрязах отворчета само за бутончетата и отгоре сложих обратно гумата. За сега всичко е ОК и нищо не се е разтекло. Проблем очаквам само през летните жеги.

Автор After_Dark (гьон)
Публикувано23.12.09 22:16

Виж и

. Аз ползвам по-предния модел и съм доволен - не мисля има ли дере или некви гори и друго

Аха, UNIX - досеща се Щирлиц.
- Аха, Щирлиц - досеща се UNIX-а

Тема Re: Garmin eTrex Vista HCx, firmware?нови [re: After_Dark]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано04.01.10 16:15

Мерси, но ми трябва устройство с екран, тъй като нямам смартфон. последно се спрях на Legend HCx - компаса и алтиметъра не ми трябват и съм с 76лв надолу така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.