Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:05 11.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема IGO8 & Prestigio GPS/350/430нови  
Авторludia (Нерегистриран)
Публикувано26.05.08 18:52

понеже не ми се търсеше къде точно е тази тема(а и явно е останала някъде назад) само искам да кажа на всички собственици на Prestigio 350 и 430 че могат да си сложат IGO8. Върви без проблем.Единствено дразнещ е факта че при 350 се зарежда бавно,вероятно заради по-ниската честота на процесора....но пък върви.Успех на всички мераклии,ако някой се интересува с удоволствие ще помогна

Тема Re: IGO8 & Prestigio GPS/350/430нови [re: ludia]  
Авторlvo (Нерегистриран)
Публикувано29.05.08 16:34

А от къде да си намеря новата карта на България за тези модели? Чух че е излезнала но незнам дали ще може да се инсталира някакво нейно копие евентуално. Или става само чрез закупуване на картата от доставчика?

Тема Re: IGO8 & Prestigio GPS/350/430нови [re: lvo]  
Публикувано30.05.08 10:16

ако търсиш нова карта за IGO8 ето ти линк
http://www.freesendit.com/lgcdidm8eh3d/Bulgaria.fbl.htm

Авторlvo (Нерегистриран)
Публикувано30.05.08 23:07

Предварително благодаря :) сега ще я разгледам

АвторJonko (Нерегистриран)
Публикувано09.06.08 17:09

как се инсталира? На картата ли? Би ли пояснил?

Тема Re: IGO8 & Prestigio GPS/350/430нови [re: Jonko]  
Публикувано10.06.08 08:18

направи си един Autorun.inf файл на SD картата и пиши вътре navigation=\MMC_Storage\igo\igopna.exe

след това направи и една папка IGO в която копираш нещата от този линк

http://www.freesendit.com/6ozal2o5twr9/iGO8_PNA.rar.htm

по този начин няма опасност да си съсипеш устройството ,IGO ще тръгва директно от SD картата,а когато не е вътре ще си върви IGO2006

Публикувано11.06.08 14:09

Здравей пак, направих всичко, само сложих променения Autorun.inf файл и на самото устройство, защото пак зареждаше IGO2006. Сега се опитва да зареди IGO от картата, което взех от линка, който ми даде, но стига до избор на език и не може да продължи. Това IGO да не е много "тежко" за Prestigio 350. Пробвах с IGO2006, но ми дава грешка.

Помагай пак

Публикувано11.06.08 16:45

...за 350-ката е доста тежко,мисля че го бях споменал някъде, но ако го оставиш след около 3-4 мин зарежда :), 430 се справя доста по добре

Публикувано11.06.08 17:56

Не може да зареди, оставих го 20-на минути. Знаеш ли от къде да взема iGo2006 да опитам с него. Предполагам, че процедурата е същата. До сега опитах с 2 различни, но и в двата случая изкарва съобщение, че липсва файл и не може да зареди.

Публикувано11.06.08 21:51

имай впредвид че тази версия на IGO8 от линка който съм дал не съсдържа карти,умишлено съм го уплоуднал така за да бъде по малко като размер иначе с карти става доста за теглене,та пусни 1-2 карти за igo8 щ'от тези за 2006 няма да станат и пробвай пак; междувременно преди да стартираш трябва да погледнеш и sys.txt файла и да оправиш резолюцията, ако е 480х272 трябва да я оправиш на 320х240; аз не съм правил нищо по-различно от това и си тръгна без проблем. ако пак не става ще повторя стъпките при мен и
ще пиша в пълни подробности какво точно правя но мисля че ако се коригират тези неща няма да има проблем

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.