Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:37 12.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
*Кратък преглед

Тема Въпрос за софтуернови  
Автор stelll_ (Mondeo)
Публикувано14.02.09 23:39

Взех си въпросната навигация за която бях писал в предишна тема.Привилег 43+фм трансмитер сега си сложих в сд картата софтуера по начина по който е описан в ръководството софта е ИГО8 преименувах ехсето и името на папката но има проблем не иска да стартира програмата след като натисна иконата навигация от тъчскриина все едно не съм направил нищо.Ще ме опътите ли как да направя нещатата точка по точка така че да тръгне всичко зачетох се доста във форума евала на всички които разбират но на мен повечето неща ми се струват някак непонятни може би защото тепърва проявявам интерес а и имам необходимост от помощ.Мисля че най напред трябва да започна с нов софтуер спрях се на ИГО8 смятам че е наи добре за моя ГПС моля ви да ми пратите работеща програма ИГО8 за да съм сигурен че не е от моята програмка.Ще съм благодарен на всякакви съвети,също искам да попитам как мога да си отключа устройството и точно с каква цел се прави това.В книжката пише че трябва сд картата да се сложи в персонален комп когато се качва папката със софта и операциите по промяна на името на ексето и папката и след това да се сложи в навигацията.Аз правя всички тези операции когато картата е поставена в ГПС-а понеже нямам карт риидър според мен няма разлика дали ще я направя по този начин или с карт риидър на друг комп .И последно нормално ли е батерията ми да издържа само два часа при положение че в момента още нямам работещ софт на нея а само гледам информация за прихванати спътници!благодаря!

Тема Re: Въпрос за софтуернови [re: stelll_]  
Авторvass (Нерегистриран)
Публикувано15.02.09 07:54

Разгледай тук

Тема Re: Въпрос за софтуер [re: stelll_]  
Автор чaчи (непознат )
Публикувано23.02.09 18:28

Можеш да намериш много информация на:
http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=26&sid=63c2827cd720a6ef0862a18389b66aad
и
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=78320

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.