Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:37 08.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
*Кратък преглед

Тема Mio P350нови  
Авторnikolai (Нерегистриран)
Публикувано25.04.07 00:43

здравейте всички,

та купих си Мио Р350 PDA + GPS, но за жалост нямаше карти за Източна Европа. Живея в чужбина и няма проблем, но реших като се връщам лятото с кола да имам карти. Купих си от ebay, но когато пуснах картата ми казва "Hardware ID changed, visit mio-tech.com" където няма никакво инфо или поне не намерих. Ок, пробвах да запиша на старата SD карта, картите за Изт Европа, добре ама после като пуснах старата карта и като стартирах софтуера на GPS ми каза "some maps are locked". Брех търсих, четох по нет-а, опирам до вас. Как да отключа картите ?

поздрав

Тема Re: Mio P350нови [re: nikolai]  
Публикувано25.04.07 20:47

Никой ли не може да ми помогне ?

Как да отключа картите ? Имам доста файлове на самата карта, но не мога да разбера дал инякой съдържа кодове?

Моля за съвет

мерси

Автор neocom (@!@%!$#@%$#)
Публикувано26.04.07 19:35

...НЯКОЙ ДА ПРАДАВА ЕЙ ТАКИВА ПИТОНИ ТУКА???...

момко никой няма да ти помогне тука с тази оскъдна информация. кажи каква е картата като производител/версия. откъде да знаем ние какво си си купил или дали я отваряш с правилната програма...

Тема Re: Mio P350 [re: neocom]  
Публикувано27.04.07 00:44

брех по-полека.

SD карта, на която има в .фбл или .флб формат беше, всички карти - просто като се опитам да пусна софтуера Мио не зарежда, а ми казва, че ИД на хардуера е сменен. Обратно като записах от тази нова карта на старата ми всички нови карти от които имам нужда, софтуерът тръгва, но пък за картите ми казва, че били locked.

това е, което виждам, това казвам

Автор PRN ()
Публикувано27.04.07 15:12

Не разбирам много от GPS-и но ако ми дадеш някакъв е-майл адрес ще ти изпратя актуален торент файл за Мио 3.2. Три СД-та са за Западна и Източна Европа. Картите на източна Европа са много базисни и съвсем общи. Дори София я няма като хората. В това отношение Дестинатор 6 е доста по-подробна (но и тя е далеч от истинска карта), когато става дума за нашата част на света.

Тема Re: Mio P350нови [re: PRN]  
Авторниkoлaй (Нерегистриран)
Публикувано06.05.07 20:13

мерси на всички, които се замислиха. в действителност сигурно съм намерил точно този торент, защото като го свалих и направих хард ресет на ПДА-то, записах новите карти и софта на сд картата и стартирах и инсталирах всичко върви идеално ...

мерси на всички

ще видим като се върна лятото дали мога да инсталирам томтом 6 .. но сега не ми се занимава ...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.