Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 12.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
*Кратък преглед

Тема Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батерии!@?!нови  
Автор gpsr (непознат )
Публикувано27.07.05 12:51

Energizer Lithium AA Batteries

* 1.5 Volts 2900 mAh
* Longest-lasting run-time in high-drain devices, such as digital cameras
* Excellent low temperature performance
* 33% lighter than Alkaline systems
* Excellent shelf life—over 10 years
* Best non-rechargeable power source for heavy drain and frequent usage
* Lasts up to 5 times longer than alkaline in digital cameras
* Lasts up to 3 times as long as alkaline in other cameras and in flash applications
* 2 Energizer Lithium AA Batteries

Note: These batteries are not rechargeable.

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батерии!@?!нови [re: gpsr]  
Автор ark (непознат)
Публикувано27.07.05 13:31

Аз лично ползвам някакви зареждащи се. Когато обаче се налага да давам пари за батерии, то това е само Energizer. Уникални батери без аналог.

и УМНАТА!

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батериинови [re: ark]  
Автор ZappoМодератор (оптимист)
Публикувано27.07.05 18:49

Аз съм доволен от Sanyo.

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батериинови [re: Zappo]  
АвторJulian (Нерегистриран)
Публикувано28.07.05 09:29

Varta IC3 2000mAh. Tрябват ми само 16 мин какъвто и да е ток от 110 до 240V (често срещано явление в планински условия), за да си заредя комплекта. GPSMAP76 издържа 14 часа на стандартен режим без подсветка с тях, ако съм с външната антена - 13 часа, ако в постоянно включена подсветката - 8 часа. Не съм пробвал в Energy Saver режима, това е тъпотия, ако искам да записвам читави следи.

Вярно, малък им е капацитетът, но 15 мин за зареждане са огромен плюс в планината, коя да е хижа с ток по пътя ми урежда проблема със презареждането пътем :-)

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батериинови [re: Julian]  
Автор neocom (@!@%!$#@%$#)
Публикувано28.07.05 14:57

Кажи какво зарядно ползваш за тия батерии?

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батериинови [re: neocom]  
АвторMopcku (Нерегистриран)
Публикувано28.07.05 18:41

аз имам едни Varta чисто нови, верно 1900 mah ама са пълна боза - 4 часа максимум. ама може и да е нормално

Тема Re: Garmin76С - 52.5 часа работа с литиеви батериинови [re: neocom]  
АвторJulian (Нерегистриран)
Публикувано29.07.05 09:54

Зарядното е специално за тях, зарежда 2 батерии наведнъж, продава се комплект зарядно с 2 батерии и може да се купуват отделно по 2 батерии в комплект. Зарядното е компактно, но тежичко - около 200-300гр с кабела (на око), с вграден вентилатор :-) Може да зарежда и нормални NiMH батерии, но за 16 часа :-) Отделно IC3 батериите може да се зареждат на всяко обикновено зарядно устройство.

Батериите захранват фотоапарата ми за около 100 снимки (с неговата си Li-on батерия кара около 200), след което на батериите им остава заряд за доста часове на GPS-а.

Не правя реклама на Varta, просто съм доволен от съотношението надеждност(издържливост)/скорост на зареждане/цена. За планината са ми страшно удобни, с 3 комплекта и зарядното почти няма шанс да остана без ток, дори и при дълги (повече от 3 дни преходи), все някъде се намира малко ток :-))

Тема От къденови [re: gpsr]  
Автор DVD ()
Публикувано02.08.05 11:01

идват тия 52 часа?!? Някой тест ли е правил или умножаваме по рекламния коефицент?

Тема Re: От къде [re: DVD]  
Автор ark (непознат)
Публикувано02.08.05 15:11

Незнам колегата от къде е прочел за тези часове, но като знам какво представляват тези батерии и въобще не бих се съмнявал.

и УМНАТА!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.