Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 15.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GPS
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 350 лв GPS pocket PC к-кт  
Автор ORDlNARY MAN (непознат )
Публикувано10.06.05 00:41

ми попадна в доста измислената верига ТСМ на Христо Ботев близо до петте кьошета. Пишеше на немски и разбрах само че Pocket PCto e 32 MB памет + 64 MB SD / 200 Mhz процесор и GPS.
Аз като щастлив собственик ( за различните oт IDEAMAN и TUONO - просто собственик) на АЛАН МАП , погледнах пренебрежително на уреда, но кой знае.
Преди време си поиграх с ASUS POCKET PC + GPS, никак не е лош вариант за някои приложения, беше 780 лв+ ДДС обаче.

Тема Re: 350 лв GPS pocket PC к-ктнови [re: ORDlNARY MAN]  
Автор TUONO (непознаваем)
Публикувано10.06.05 09:32

Ordinary, много пъти съм гледал GPS-ите на TCM. Ако човек иска да си купи PDA и не му се дават пари за истински, може да рискува. "Рискува" е правилната дума, защото отдавна познавам продуктите на TCM.
Според мен има съществена разлика между PDA базираните GPS-i и другите като Map500, eTrex и другите туристически прибори. Разликата е във здравината и поносимостта към тежките метеорологични условия.
Ще ти дам пример GSM-ите. Дълго време имах Ericsson R310s - ненадминат по здравина и надеждност. Ако батерията не беше се скапала още щях да го имам. Реших да купя нещо по-модерно и взех Motorola Mpx200 с Windows CE - много добър телефон с страшно удобни функции и възможности. Но батерията му в планината не издържаше и при всеки дъжд го пазех като очите си по якето. Наложи се на жертвам екстрите в името на здравината и си взех Siemens M65, който бледо напомня на Ericsson R310s, но все пак е нещо.
По подобен начин стоят нещата и с навигаторите. Ако си "мазно костюмирано момченце" - градски тип спокойно можеш да си купиш дори ТСМ. Но ако си off-road трябва нещо по-сериозно.

А за адресите на София и каквито и да е други карти за твоя навигатор, само си ги направи на МР формат и веднага ги имаш за Мап 500. Сега нямам време да се занимавам с тези карти, но скоро може би ще пусна карта с адресите за Мап 500, ама да не се заричам.

"...откъде идваш ... и накъде отиваш..."

Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано10.06.05 14:00

По-добре не се лъжи, баща ми си купил едни слушалки от тези големите с дълъг кабел да си ги включва към телевизора и след една седмица ми вика не работят. Отидох да ги погледна разглеждам ги първо на външен вид и гледам на дясната една лепенка, махнах лепенката и отдолу сложен печат(явно на производителя) "ДЕФЕКТНИ" (на немски). А тука ги продават като нови, верно цената им е 10 лева, ама защо да се дават

Тема Mrazia MAP500нови [re: ORDlNARY MAN]  
Авторideaman (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 15:05

...az sam neshtasten sobstvenik !!! Mrazia taja sapunerka MAP500 !!! Nemoga da go ponasjam !!! Na vsjakede me presledva...toi e kato Bojko BORISOV.

АвторLeopold (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 16:11

Pocket pc-to na tcm e "Medion MDPPC100" a receivera Royaltek RGM-2000
cenata im normalno e $350 za ppc-to i kam $150 za receivera. Inache komentarite i za dvete mashini vav forumite sa mnogo dobri. Zashto TCM go prodavat na tazi cena niamam idea. Vazmojno e naistina da prodavat defektni stoki. Edna podrobnost, gps modula moje da se vkliuchi edinstveno pri polzvane na zariadnoto za kola. Na drugite kabeli niama buksa

Тема Re: 350 лв GPS pocket PC к-ктнови [re: Leopold]  
Автор mole. (минаващ)
Публикувано10.06.05 17:24

Преди няколко месеца и аз го видях, но е единична бройка (доколкото се сещам) имаше и гаранция (пак по спомен)...

Тема Re: 350 лв GPS pocket PC к-ктнови [re: Leopold]  
Авторstav (Нерегистриран)
Публикувано10.06.05 17:40

Това което ТСМ продават, наистина е Medion MDPPC100 с лого на ТСМ, но всъщност е Mitac Mio 338, а при добро желание и ако не Ви харесва немския Windows, може да стане и на Viewsonic v35, даже с Windows Mobile 2003.
Иначе PDA-то, макар и с доста посредствени параметри за момента, е подходящо за доста приложения, а единствения недостатък на GPSа е, че се храни само през запалката на автомобила и не става за туристически цели.
Комплекта е нещо такова:

Тема за 350 лв менте ще да енови [re: stav]  
Автор ORDlNARY MAN (непознат)
Публикувано11.06.05 22:21

Сигурно е менте, дефектно или подобно . иначе за 350 лв е супер оферта .
GPS може да си го свържеш с PC - трябва адптер

Тема Re: за 350 лв менте ще да енови [re: ORDlNARY MAN]  
Авторstav (Нерегистриран)
Публикувано12.06.05 11:23

Ами през мен са минали няколко такива и нямаха никакви проблеми, включително и с батериите.
А и на по-добри цени даже :)

Тема Re: за 350 лв менте ще да енови [re: stav]  
Авторlopche (Нерегистриран)
Публикувано04.07.05 22:41

прощавай, а мойеш ли да ми разясниш малко как работи това, че днеска си купих и с тоя немски нищо не разбирам, а и въобще не знам какъв софтуер да му кача...
Изключително благодарен предварително!
(lopche@sinetbg.com)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.