|
Тема
|
Съществува ли GSM с вграден GPS
|
|
| Автор |
yohi (SE T610) |
| Публикувано | 07.10.04 16:09 |
|
|
Ако да.
- Продава ли се в България (евентуално цена)
- линк с технически характеристики
Благодаря предварително
|
|
|
Тема
|
Re: Съществува ли GSM с вграден GPS
[re: yohi]
|
|
| Автор |
TUONO (непознаваем) |
| Публикувано | 07.10.04 17:24 |
|
|
Ето какво се предлага:
http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=13
Но за 600 USD можеш да си купиш много по добър GPS и отделно много по добър GSM.
Не си струва....
"...от къде идваш и на къде отиваш..."
|
|
|
Тема
|
[re: TUONO]
|
|
| Автор | mamkata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.10.04 10:51 |
|
|
Не знам дали на сайта на Геотрейд даваха цената - 600$ /включва ДДС/ и въобще не съмсъгласен с TUONO, че за същите пари можеш да си купиш по-добър ГСМ и по-добър ГПС. Ама най-добре е направо да си дръпнеш спецификациите му от сайта на Гармин. Имам го от около 1 седмица и единствената ми забележка е че когато е включен ГПС-а изсмуква батерията за нула време.
|
|
|
Тема
|
[re: mamkata]
|
|
| Автор |
mole. (непознат) |
| Публикувано | 10.10.04 15:09 |
|
|
Mai towa s bateriata e problem na wsichki GPS&GSM ustroistwa.
Az imam w men 2 Benefon-a (Track Pro i Seraph) s wgraden GPS i kato sa na full-power rezultata e sushtia-bateriata izdahwa dosta barzo.... No imat i economic rejim na GPS-a.
Za sajalenie oshte (dokolkoto znaia) ne se predlagat na BG pazar no w skoro wreme...
|
|
|
Тема
|
[re: mole.]
|
|
| Автор | mamkata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.10.04 22:09 |
|
|
Гармина има опция за изключване на ГПС-а и енерджи сейв на ГСМ-а - изключва част от екрана. Не съм го пробвал колко издържа с изключен ГПС, ама тия дни мисля да го пробвам. С картата на София работи перфектно - трябват му 2-3 секунди за прерисуване на картата при преместване, ама се преживява. Май само Гармин и Бенефон правят ГСМ и ГПС в едно. Представители на Гармин са "Геотрейд" - офиса им е до Турското посолство на бул. "Васил Левси" - доставят го за около 2-3 седмици и искат 20-тина % предплата при поръчката. За Бенефон - не намерих кой ги предлага, ама не съм и търсил много.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
arielsat (непознат
) |
| Публикувано | 25.10.04 00:46 |
|
|
Motorla A835 , ima vgraden gps , cena , nai razlichna moze i za 100 leva da go namerish second hand .Nov ne sam chuval da se prodawa v bg . Tel-a e super iak .
|
|
|
Тема
|
[re: arielsat]
|
|
| Автор |
mole. (непознат) |
| Публикувано | 25.10.04 09:34 |
|
|
Dali "Combined with services from the network service provider, Motorola's integrated AGPS technology enables you to find your way around in virtually anywhere in the world." oznachawa tochno GPS?...
Mnogo mi e samnitelno... Te operatorite sashto imjat niakakwa sistema za navigacia bazirana na kletkite koito prihwashtat dadenia telefon i na zakasnenieto na signala...(Moje towa za zakusnenieto da e chist folklor, poneje nikoga ne sum go wijdal)
Ta dali tazi dumishka (AGPS) ne oznachawa tochno towa...?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | vertical (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.04 17:54 |
|
|
Сателитния телефон на THURAYA е комбиниран GSM , сателитен телефон и GPS.
Интересното е че Глобул и М-тел имат роуминг с тях и е достатъчно само да избереш през какво да излизаш. Самия GPS е доста орязан, но става. Купих го от София за 1200 лв.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | arielsat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.10.04 03:12 |
|
|
Za motorolata sam absolutno siguren che vatre ima gps:-)) zashtoto na platkata si e na miastoto :-)) i az se uchudih che po neta nikade ne go spomenavat twa , obache RF chipa si e sashtia ima si i vhod za vanshna gps antena .V serviznoto ima i shematics na blocka /GPS/. Nemoga da proveria vav funkciite na tel dali e activiran , shtoto oshte e na chasti .Kato go sglobia i go opravia che vi kaza :-)
btw . ima razni symbianski softcheta , koito pokazwat tekushtata kletka na gsm operatora i mozesh da si ia zapametish , kato waypoint ,obache twa si e demo gps :-))
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | arielsat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.10.04 03:24 |
|
|
zabravih da kaza che 1st filter e na 1575 Mhz .a RF-a e GRF2I LP koeto si chist GPS :-)) e ima si i mcu i flash kam blokcheto.
|
|