|
Тема
|
Виенски шницел
|
|
Автор |
pavyan (понякога GP) |
Публикувано | 14.09.16 16:34 |
|
Една много лесна и позабравена рецепта.Вземат се шницели от свинско.Аз ги взех от "Била"в Перник.Месото беше уникално-обработено и нарязано правилно.Апропо,там продават невероятни вратни пържоли.Абе стана ми любимия магазин.
Та,осолявам и опиперявам шницелите,престояват около 2 часа.След това-брашно,яйца,галета и в сгорещено царевично олио.Ама да е повечко олиото.От всяка страна по 3-4 мин.,зависи от котлона.Сервира се веднага с бучка масло отгоре.Размера на шницелите е 47-ми номер,та прецених,че няма нужда от гарнитура.Наздраве!
Безплатният секс развращава,платения-озлобява!
| |
|
Много добре!!
Обаче винаги има нужда от гарнитура!!!!!
| |
|
При повторното правене се съобразих със забележката ти.Направих гарнитура от гъби Кладница.Нарязах ги на едро,задуших ги в малко масло и след като водата им се изпари добавих малко сол,бял пипер и сока от 1/2 лимон.След като и това се изпари го махнах от котлона.
Безплатният секс развращава,платения-озлобява!
| |
|
Добре, много добре!
Но все пак не забравяй, класическата рецепта е с картофи!
| |
|
Аз класическата я знам със салата от зеле!
Защо ми трябваше...
| |
|
хехехе, не е със зеле:)))))))
Салатата отделно:)
| |
|
|
|
|