|
Тема
|
Моят
|
|
Автор |
Monica123 (рекордьор) |
Публикувано | 12.11.15 19:31 |
|
хляб
| |
|
Да станеш човек е изкуство.Редактирано от bobiO8 на 12.11.15 21:13.
| |
|
Гледа, че все още го печеш в машината за хляб....
Аз отдавна спрях. Трудно се реже и не е практично.
Правя си тестото там,след което оформям 2 хлебчета и ги изпичам за 10 минутки.
Така се получават 2 малко по-големи франзелки и са много приятни за рязане.
Преди като печах в машината почти винаги хвърлях хляб на края.
Точно защото не се реже.
Сега всичко се изяжда и има повече хрупкава кора:)))
| |
|
Просто, по лесно е. Слагам продуктите, задавам програмата и излизам за два часа. В къщи за една седмица я изядем 1-2 хляба, я не. Та от тази гледна точка.
Когато съм в настроение, си правя този
Да станеш човек е изкуство.Редактирано от bobiO8 на 13.11.15 17:19.
| |
|
Моята програма е 4 часа.
И години съм правила като теб, но сега ми харесва повече.
Пускам пестото на бързата програма и готово.
Този хляб изглежда много добре.
| |
|
Абе малко ти е клисав и гумен, гледам....
Вибрациите на Земята се вдигат и ако искаме да оцелеем,трябва да променим храненето си
| |
|
В машината става идеален, ако ти е труден за рязане значи не си наточила рецептата си, променяй е докато направиш най-добрия. Аз на моята бая си поиграх, но вече освен, че стига до капака става и мега мек. А когато не ми се чака защото моята програма е 3 часа и нещо си го изваждам оформям след това втасва на 50 градуса и след това се пече, ще сложа и снимка само да направя, че не съм го снимал от фурната...
| |
|
Напротив.
Идеален става в машината за хляб.
Просто размерът е такъв,че не е удобен.
Става едно кубче. Много по-приятен е на по-малки филийки.
| |
|
Не е важно удобството, а вкусът на хляба.
Да станеш човек е изкуство.
| |
|
За вкуса няма какво да коментирам!
Супер е!
Щом имам заявки от приятелки да им правя такъв хляб за някакви поводи,значи е добър не само според мен.
Ето вчерашната доза "провален" хляб
| |
|
|
|
|