Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:49 17.06.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Моятнови  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано12.11.15 19:31



хляб







Тема Re: и моятнови [re: Monica123]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано12.11.15 21:13








Да станеш човек е изкуство.

Редактирано от bobiO8 на 12.11.15 21:13.



Тема Re: и моятнови [re: bobiO8]  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано13.11.15 16:50



Гледа, че все още го печеш в машината за хляб....

Аз отдавна спрях. Трудно се реже и не е практично.

Правя си тестото там,след което оформям 2 хлебчета и ги изпичам за 10 минутки.

Така се получават 2 малко по-големи франзелки и са много приятни за рязане.

Преди като печах в машината почти винаги хвърлях хляб на края.

Точно защото не се реже.

Сега всичко се изяжда и има повече хрупкава кора:)))





Тема Re: и моятнови [re: Monica123]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано13.11.15 17:17



Просто, по лесно е. Слагам продуктите, задавам програмата и излизам за два часа. В къщи за една седмица я изядем 1-2 хляба, я не. Та от тази гледна точка.
Когато съм в настроение, си правя този



Да станеш човек е изкуство.

Редактирано от bobiO8 на 13.11.15 17:19.



Тема Re: и моятнови [re: bobiO8]  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано13.11.15 17:46



Моята програма е 4 часа.

И години съм правила като теб, но сега ми харесва повече.
Пускам пестото на бързата програма и готово.

Този хляб изглежда много добре.



Тема Re: и моят [re: Monica123]  
Автор cyrus-93580Администратор ( )
Публикувано17.11.15 10:00



Абе малко ти е клисав и гумен, гледам....



Вибрациите на Земята се вдигат и ако искаме да оцелеем,трябва да променим храненето си

Тема Re: Моятнови [re: Monica123]  
Автор MoPcKuМодератор (звяр)
Публикувано17.11.15 11:27



В машината става идеален, ако ти е труден за рязане значи не си наточила рецептата си, променяй е докато направиш най-добрия. Аз на моята бая си поиграх, но вече освен, че стига до капака става и мега мек. А когато не ми се чака защото моята програма е 3 часа и нещо си го изваждам оформям след това втасва на 50 градуса и след това се пече, ще сложа и снимка само да направя, че не съм го снимал от фурната...



Тема Re: Моятнови [re: MoPcKu]  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано18.11.15 17:07



Напротив.
Идеален става в машината за хляб.

Просто размерът е такъв,че не е удобен.

Става едно кубче. Много по-приятен е на по-малки филийки.



Тема Re: Моятнови [re: Monica123]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано19.11.15 09:19



Не е важно удобството, а вкусът на хляба.



Да станеш човек е изкуство.

Тема Re: Моятнови [re: bobiO8]  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано20.11.15 00:09



За вкуса няма какво да коментирам!

Супер е!


Щом имам заявки от приятелки да им правя такъв хляб за някакви поводи,значи е добър не само според мен.


Ето вчерашната доза "провален" хляб








*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.