| 
	
 | 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Апетайзер 
 | 
 
 |  
| Автор | 
Monica123 (ветеран) |  
| Публикувано | 26.12.13 20:48 |  
             |  
           | 
            
           
  Ако някой се интересува ще пусна рецептата.
 Само да кажа , че се изядоха за нула време.
 
 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Това сладко ли е или солено?
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  И 2-те:))))))
 Върху многолистно тесто сладко от скокини и високо качествено синьо сирене.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Бря! Интересно.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Дай рецептата, моля.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Много лесно.
 
 Вземаш многолистно тесто и го режеш на квадратчета. Да речем 3х3 см.
 Слагаш ги да се пекът.
 Когато са полу-готови ги вадиш. Намазваш с жълтък.Слагаш с малка лъжичка или ножче сладко от смокини и парченце синьо сирене.
 Връщаш обратно със фурната. И сиренцето се разтопява. 
 
 Много върви с шампанско за информация на онази мацка дето беше много компетентна....
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Това е нещо за сестра ми, другия път като идва или аз ходя у тях ще й опека такива. Мерси 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Благодаря! Надявам се да се ядят и без шампанско. Сега ще търся в Пикадили сладко от смокини.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Това съчетание веднага ме завладя! Или утре, или вдруги ден ще го изпробвам, всичко съм снабдила. Само да уточня, със зрели смокини е сладкото, нали?
 
 Браво, мила! И линзерите изглеждат супер, пусни ми рецептата, моля!
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Еххххххх дарлинг , Welcome Back !
 
 Апетайзера е за истинските кулинарни ценители !
 
 Сладкото е купено, не се слага цяла смокиня.Просто с лъжичка слагаш - ти сама ще прецениш.
 
 Ето рецептата за линзерите:
 
 
  
           
  
             |   |  
  |   
 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |