Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Коледно менюнови  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано29.10.13 17:40



Аман от пуйки и прасенца, дайте идея за нещо по-така!





Тема Re: Коледно менюнови [re: XlNG]  
Автор Monica123 (старо куче)
Публикувано30.10.13 00:36



Като махмен пуйката и прасето остават:

Предлагам стейкове - супер вкусно нещо, но в трудничко да изпълнение.трябва практика.
Ако все пак решиш чети в Интернет как точно да ги приготвиш



Редактирано от Monica123 на 30.10.13 00:36.



Тема Re: Коледно менюнови [re: Monica123]  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано30.10.13 14:44



Погледнах в нета. Тази става ли?

Пържоли Карибите (пикантен) за мъже трябва да бъдат рецепта не сложно

Пържоли сухи, поставете в купа. Грейпфрутът стиснете сок през цедка. Изсипете и разбъркайте с Шери, оцет, табаско и лимонов пипер. Обелете чесъна и котлет. Пържоли всички кръг намазани с една-трета от марината и покрити часа в хладилника да се Маринова 1-2. Грил тиган топлина до. Пържоли сухо и палто с маслото. На грил тиган ще горещо, масло и пържоли над средните топлина на скара всяка страна Кук 6 минути, при прилагането на сол. Останалите марината със сол на вкус и сервирайте допълнително. Пържоли, важно е, че добре са окачени. По-добре бъдете търпеливи.


Отивам да търся търпеливо лимонов пипер и добре окачени пържоли...



Тема Re: Коледно менюнови [re: XlNG]  
Автор nnaarr (ентусиаст)
Публикувано30.10.13 15:19



1. Сърмички в гювеч (около50)
2. 2-3 кг. богата руска салата - домашна
3. 0,5 кг. тарама хайвер и маслинки към него; аншоа
4. 2-3 кг. пържено месце на малки хапки (може и с лук)
5. 2-3 кг. ядки (бадеми, лешници, орехи, кашу)
6. 1,5 кг сушени плодове (смокини, стафиди, кайсии, сини сливи)
7. Хляб (да си мажат, не са малки)
8. Дребни сладки от магазина
9. Плодове (лимони, портокали, мандарини, ябълки, грозде)
10. напитки
Откакто гледам Е-тата в салами, луканки и филета съм ги елиминирала.
Ще си направя домашна пастърма и шунка



Редактирано от nnaarr на 30.10.13 15:21.



Тема Re: Коледно менюнови [re: nnaarr]  
Автор XlNG (късмет)
Публикувано30.10.13 16:01



Добра идея. Даже много. Благодаря.



Тема Re: Коледно менюнови [re: XlNG]  
Автор nnaarr (ентусиаст)
Публикувано30.10.13 16:04







Тема Re: Коледно менюнови [re: nnaarr]  
Автор Monica123 (старо куче)
Публикувано30.10.13 17:33



Количествата са като за 15 човека.....



Тема Re: Коледно менюнови [re: Monica123]  
Автор nnaarr (ентусиаст)
Публикувано30.10.13 17:49



Да се чувства изобилието

. Всъщност си представях Нова година.

Редактирано от nnaarr на 30.10.13 17:51.



Тема Re: Коледно менюнови [re: XlNG]  
Автор MитpeШoпa (ОнзиСъщия123итн)
Публикувано10.11.13 21:52



"...Пържоли Карибите (пикантен) за мъже трябва да бъдат рецепта не сложно

Пържоли сухи, поставете в купа. Грейпфрутът стиснете сок през цедка. Изсипете и разбъркайте с Шери, оцет, табаско и лимонов пипер. Обелете чесъна и котлет. Пържоли всички кръг намазани с една-трета от марината и покрити часа в хладилника да се Маринова 1-2. Грил тиган топлина до. Пържоли сухо и палто с маслото. На грил тиган ще горещо, масло и пържоли над средните топлина на скара всяка страна Кук 6 минути, при прилагането на сол. Останалите марината със сол на вкус и сервирайте допълнително. Пържоли, важно е, че добре са окачени. По-добре бъдете търпеливи....

Е не е честно да плякаш видимо свестна рецепта, преведена с кьопава преводачка, без линк към оригинала. За лимонов пипер не съм чувал (човещина, предполагам). Знам 2-3 начина да беля лесно чесън, ама понятие си нЕмам как се бели котлет.

П.С. След Коледа ще опиша менюто на софрата където ще съм:)

THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.


Тема Re: Коледно менюнови [re: nnaarr]  
Автор MитpeШoпa (ОнзиСъщия123итн)
Публикувано10.11.13 22:00



2-3 кг пържено месце на малки хапки (може и с лук) е нормално за дълга трапеза за 5-6-7 карнивора.

5. 2-3 кг. ядки (бадеми, лешници, орехи, кашу) ...Не се вписва софра на 5-7 карнивора+съпруга и 2,2 деца на семейство. Освен ако не са довлекли тъста+тъщата+свекъра и свекървата



THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.


Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.