|
|
|
Тема
|
Мас
|
|
| Автор |
Киро ( ) |
| Публикувано | 07.03.13 22:26 |
|
|
Всъщност, последните месеци си опресних отдавна осъзнатото познание, че яйцата на тиган стават ИСТИНСКИ само с малко свинска мас.
каг да управиа прублема сас аварий на джиците пут бубината вав тоиа джигарел
| |
|
|
|
Аз моите ги пържа с кокосово масълце Ако е екстра върджин, придобиват лек кокосов вкус и аромат, но ако е обезмирисено, направо си става като с мас, предполагам.
http://cioccolatascorner.blogspot.com/
| |
|
|
|
Ама и от домашни кокошки трябва да са яйцата...
| |
|
|
|
Е - такива са.
каг да управиа прублема сас аварий на джиците пут бубината вав тоиа джигарел
| |
|
|
|
Маста си мириле леко на прАсИ
каг да управиа прублема сас аварий на джиците пут бубината вав тоиа джигарел
| |
|
Тема
|
Re: Мас
[re: Киро]
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 08.03.13 15:25 |
|
|
Знам едни по-истински. На яйце - по шепа пръжки
| |
|
|
|
в този случай мас-та само облагородява вкуса им...
| |
|
|
|
Има и една подробност-яйцата трябва да са от щастливи кокошки
| |
|
|
|
т'ва някой лумпен като дянков го е измислил...
| |
|
|
|
Трябва да има хора за всичко
| |
|
|
|
|