Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:11 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Дайте идеянови  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано31.01.13 21:36



Как да приготвя филе от риба треска. Само да е без скара.





Тема Re: Дайте идеянови [re: Гинec]  
Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано01.02.13 12:47



харесвам филе от тази риба. Слагам само бяло вино (хубаво, разбира се

), мазнина, сол и листо дафинов лист (или девисил) и пека.



Тема Re: Дайте идеянови [re: Гинec]  
Автор renate (aus Bayern)
Публикувано01.02.13 19:40



Здравейте Гинес,
много вкусно и много сочно става филето,ако се приготви в
плик,аз използвам Bratschlauch на *Toppits*,в него режа колелца
лимон,овкусявам филето и поливам с бяло вино и завършвам с парченца
масло.В зависимост от това колко дебело е филето,се пече до 20 мин.
Много вкусно става,ако лимоните се заменят с домат.
Много поздрави от Bayern!





Тема Re: Дайте идеянови [re: ФишPиб]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано01.02.13 19:53



Имам бяло бино и дивисил имам. Лимон и чер пипер слагаш ли?



Тема Re: Дайте идеянови [re: renate]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано01.02.13 19:54



Интересна идея. С какво овкусяваш?



Тема Re: Дайте идеянови [re: Гинec]  
Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано01.02.13 20:59



Лимон слагам само на пастърва като я пека във фолио.



Тема Re: Дайте идеянови [re: ФишPиб]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано01.02.13 21:25



Аха. Майка ми пък иска лимон на всяка риба. Купила съм и лимон. Нека тя да си поръси рибата в чинията. Утре ще сготвя треската и ще докладвам.





Тема Re: Дайте идеянови [re: Гинec]  
Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано01.02.13 22:33



И аз предпочитам пресен пред печен лимон





Тема Re: Дайте идеянови [re: Гинec]  
Автор renate (aus Bayern)
Публикувано03.02.13 16:22



Здравейте Гинес,
подправките изберете по Ваш вкус,каквото Вие обичате.
Аз овкусявам със сол,черен пипер и или девисил.
Аромата е неуписуем като се отвори плика на масата.
Рибата става много сочна и много вкусна.
Поздрави от Bayern.





Тема Доклад [re: Гинec]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано03.02.13 17:30



Приготвих треската по френска рецепта:

Тавичката се намазва с омекнало краве масло. Застила се с дребно нарязян лук (в оригиналната рецепта лукът е шалот) и се поръсват сол и чер пипер. Филетата се поръсват със сол и чер пипер. Отгоре се поставят парченца краве масло. Налива се бяло вино и се пече. Поръсва се с магданоз и дивесил. Девисила го сложих от мене. В рецептата няма девисил. В чиниите всеки си ръси лимон колкото иска.

Стана много вкусно.




*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.