Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:41 28.09.24 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част VIIIнови [re: Sandino]  
Автор bobiO8 ()
Публикувано04.11.12 22:44





Да станеш човек е изкуство.

Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част VIIIнови [re: Sandino]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано05.11.12 11:49



Днес постно зеле.





Тема Re: Фишченови [re: ФишPиб]  
Автор dama spatia (зеленоока)
Публикувано05.11.12 19:33



Много, много ти благодаря

. Тази рецепта непременно трябва да я пробвам. Знам, че става страхотна манджичка.



Тема Към Фишинови [re: dama spatia]  
Автор dama spatia (зеленоока)
Публикувано05.11.12 20:02



Фиши, сетих се да погледна в черния тефтер с рецептите. Бинго! Оказа се, че съм записала рецептата на Ники. Ето той как приготвяше винения кебап. :
Около 300-400 г. св. месо / бут-да е шарено/, 3-4 смлени домата, 1 к.ч. червено вино, даф. лист, 2-3 зърна бахар, 2-4 щ. захар, 1к.ч. червен пипер, тел. бульон, 1 ч.ч. сварен ориз, 6 с.л. олио, 1 глава лук.
Лука се нарязва наситно, месото на хапки и се се запичат за кратко под капак . Ако започне да загаря, се добавят 2-3 с.л. вода.
Отеделно се задушават доматите/ смлени/, даф. лист,червеният пипер, бахара, захарта. Смесват се с месотоПрибавя се топла вода / ама не пише колко/, олиото, виното и бульона.Ври до сваряването на месотоМоже да се прибавят 2-3 щ. универсална подправка / той много използваше подправки, затова и това, което сготвеше беше много вкусно/ и се сгъстява с 2-3 с.л. брашноПреди да се задуши месото, хубаво е да се обърка с подправка за месо или за скара/ кайма/ +1 с.л. соев сос.
Това е. Тази рецепта наистина е страхотна. Опитай следващият път да сложиш от тези подправки и ще видиш какво ще се получи.
Сега отивам да гледам Вип брадър.





Тема Re: Към Фишинови [re: dama spatia]  
Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано05.11.12 21:58



Благодаря ти за труда!

В период съм на силно ограничено използване на подправки. Може би това е вярната рецепта все пак





Тема Re: Към Фишинови [re: ФишPиб]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано05.11.12 23:29



И защо ограничаваш подправките????????????????





Тема солен кекснови [re: Sandino]  
Автор тpънчeтo (..)
Публикувано06.11.12 09:59



със зеленчуци /сушени домати, грах, кисела краставичка/ и сирене.


всъщност кексчетата са две малки - едното само със сушени домати и сирене, защото това беше целта, а в другото добавих и една самотна кисела краставичка /това май съм аз/ и десетина грахчета за омекотяване на вкуса

Редактирано от тpънчeтo на 06.11.12 10:46.



Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част VIIIнови [re: тpънчeтo]  
Автор magyclubcom (непознат)
Публикувано08.11.12 15:44



домашни брускети с пастет от елда





Тема Re: Кой какво ще готви утре? Част VIIIнови [re: magyclubcom]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано08.11.12 19:05



картофено кщфте с патладжанена майонеза отгоре????????



Тема Гювеч в тенджера под налягане.нови [re: Sandino]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано08.11.12 19:51



Гювеч със свинско, но не печен, а в тенджерата под налягане. Първо се запържва месото и после се слага всичко необходимо с малко вода и се затваря тенджерата. За 45 минути е готов.

Редактирано от Гинec на 08.11.12 19:52.




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.