Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:34 27.06.24 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: Малко снимки от моята кухня...нови [re: dama spatia]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано02.08.12 22:15



Правя я с много малко картофи - на кубчета сурови само един ред да покрие тавата. Овкусявам ги със сол, малко червен пипер.
В тиган изпържвам една глава лук ( тук са големи) и доста кайма - поне кило.Каймата ми е предимно само телешка, но може и смесена - слага се чубрица, кимион, черен пипер- стандартно.
Каймата слагам на плътен слой върху картофите.Върху каймата - дебели шайби домати.Пече се и после полива - лъжица брашно, кисело мляко и 3 яйца



Тема Re: Малко снимки от моята кухня...нови [re: Monica123]  
Автор Цар Изрод ХХ ()
Публикувано03.08.12 01:00



Сьомгата ми изглежда прекалено препечена.



Тема Re: Малко снимки от моята кухня...нови [re: Цар Изрод ХХ]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано03.08.12 09:30



Повярвай ми не е прекалено препечена.
Рецептата е много лесна и вкусна.Парчетата се поливат обилно с прясно изцеден лимонов сок+черен пипер+сол.След това се намазват с майонеза и се пекат. Много вкусно.



Тема рулцето, рулцето [re: Monica123]  
Автор Eвpo (изостанала)
Публикувано26.09.12 18:04



... то ми възбуди всички сетива. Може ли рецептата, моля?
Благодарско за хубавите снимки и рецепти!



Тема Re: рулцето, рулцето [re: Eвpo]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано28.09.12 07:50



Ще споделя разбира се, с най-голямо удоволствие.


В дълбок тиган запържавам пресен лук, връзка спанак ,като изключа огъня добавям сол, натрошено сирене, много пресен копък и 3 яйца.
8-10 кори за баница, се мажат през 1 или 2 с разтопено малско и олио (смесено) и се поръсва малко трохи от сухар ( може просто да изпечеш една филия добре на тостера и да я оставиш да изсъхме) Целта на сухара е да попие от течостта на пълнежа.
Когато си мамазала половита от корите в опаковката слагаш половина от сместа и завиваш на руло.
Това разбира се се повтаря с другата чат.Двете рула се слагат едно до друго в тава.С ножа ги нарязвам леко на 45 градуда само от горе, както се цепва наденичка).Маже се с жълтък.
Става много бързо и винаги гостите го изяждат до дупка.



Тема Re: рулцето, рулцето [re: Monica123]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано28.09.12 16:46



Йееее! Страхотно. Лесно и вкусно. Колко време печеш? На колко градуса?





Тема Re: рулцето, рулцетонови [re: Гинec]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано28.09.12 21:40



Еее,какъв въпрос сега - като баница - около 30 мин.
Аз работя с Фаренхайт и ще те подведа с градусите в Целзии.
Печеш както се пече баница.Хайде, чакам да споделите!



Тема Re: рулцето, рулцетонови [re: Monica123]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано29.09.12 16:15



Благодаря. Ще пробвам като излезе спанака на пазара. Не ми се иска със замразен, че не знам какво ще стене. Не съм ползвала замразен още.



Тема Re: Малко снимки от моята кухня...нови [re: Monica123]  
Автор тpънчeтo (..)
Публикувано03.10.12 01:09



всичко изглежда много вкусно
аз трети ден не ям и сега като разглеждам снимките ми изглеждат не много, а у ж а с н о вкусни



искам да попитам тези, които четат тук и са от софия - да сте виждали спанак някъде? трябва ми за неделя, а нямам време да обикалям. около мен, след 9 вечерта не намирам,



Тема Re: Малко снимки от моята кухня...нови [re: тpънчeтo]  
Автор Monica123 (пристрастен)
Публикувано03.10.12 09:31



Благодаря !

Немога да повярвам, че няма пресен спанак в Бг целогодишно?
Като гледам как изглеждат новите големи хранителни вериги се вудя възможно ли е да имат тилапия и кралски скариди, а спанак да нямат?






Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.