|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Моля за съвет
|
|
Автор |
Cekc C Koзи (Секс №1) |
Публикувано | 14.04.12 18:36 |
|
Чудя се зелето на фурна, дали да продължавам, да го готвя със свински ребурца или да направя по-икиномично калориен вариант с пилешко бяло месо. Но това дали няма, да му промени вкуса твърде много ?
FERRARI F1 - където боговете карат.
| |
|
Ще стане, макар че въобще няма да е същото. Аз често готвя зеле на фурна с пиле. Най-добре става с истинска кокошка от двора, сещаш се защо - мазнината. Просто зелето изисква някакъв минимум мазнина, за да бъде вкусно - мое мнение на основа опит.
Вариант - бутови пържолки(то е малко по-мазно) или 1-2 лъжички зехтин. И само с балото би станало, но ще се разочароваш, а пилешкото не заслужава това.
| |
|
Обяснявай после, че си заклал петела заради негови мними престъпления.. само заради зелето ще да е било
Мислех като вариант, мазта която остава след ребра на тиган. И без това ще я изям, поне да е със зелето, а не с така или иначе мазните ребра..
| |
|
Зазяпах се една вечер в 24 китчен :)
интересна рецепта имаха...
зелето се реже на фини лентички и се задушава в бира за час.
След това просто се нареждат отгоре:
- ребра;
- бекон (суров и пушен);
- контрафиле пържолки :)
Мисля да го пробвам, но ще е чак догодина явно...
| |
|
не става със зеле. Не, ч ене става, но няма достатъчно тлъстинка за да стане хубаво(виж горното обяснение). Трябва да е жена му, по възможност щастлива, а най-добре някоя водоплаваща браТ'четка :)
| |
|
Мерси :)
| |
|
С оглед, че мисля да мина на лека Дюкянска форма, гоня далеч не само вкуса :)
| |
|
Каквото и да сложиш на гадното пиле, никога няма да му подобриш вкуса, да не говорим, че ще бастисаш хубавото зеле.
Ръгай там ребра и това е, Дюкан не е подходящ, давай на високомазнинната
| |
|
След три години ми трябва леко разнообразие ВМНВХ, още повече , че няма да тренирам минимум месец и ВМНВХ може лошо, да ме удари като калории.
пс Пилето си е супер, особено трътката :)
| |
|
Кисело зеле с пиле ми е любима манджа от дете. Сложи го цялото пиле, разделено на порции, щом ще дюканстваш, махай кожата преди консумация и така. Що ще почиваш цял месец от тренировки?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|