|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Хи-хи-хи-хи
|
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
Публикувано | 30.04.10 09:41 |
|
ХиХи
Май живееш през 2010-та година, ако...
1. Без да искаш въвеждаш паролата си в микровълновата печка.
2. Не си играл на белот или пасианс с истински карти от 10 години.
3. Имаш списък от 15 тел. номера за да се свържеш с тричленното си семейство.
4. Пращаш e-mail на човека на съседното бюро защото било по-лесно.
5. Обяснението ти защо не се виждаш със съучениците си е това, че им нямаш е-mail адресите.
6. Когато се прибереш в къщи след работа все още отвръщаш на телефона в бизнес маниер.
7. Когато се прибереш в къщи след работа се опитваш да излезеш с 0 за телефонна централа.
8. От години работиш на поне две места.
10. Разбираш, че си напълно излишен по новините в 10:30 часа.
11. Шефът ти даже не разбира какво правиш, но продължава да крещи.
А истинските клишета са:
12. Докато четеш този списък се усмихваш и кефиш.
13. Докато четеш този списък си мислиш на кой точно да го препратиш.
14. Получаваш това от приятел с когото не си се виждал от година и единствените ви връзки са препращане на такива глупави смешки.
15. Прекалено си бил зает за да забележиш че, не е имало номер 9!
16. Току що скролна и видя, че няма номер 9!
И на всичко отгоре се смееш самодоволно на себе си!
Познахте ли се?
| |
|
Никак даже несе познах.
1. В къщи нямам РС съответно и интернет
2. Ако искам да се видя с приятели не използвам скайп или кю или там другите.
3. Имам само 2 телефона
4. На колегата не пращам електронна поща щото ми е по лесно и по бързо да отида при него
5. Със съучениците не се виждам щото повечето са отдавна в чужбина
6. От някалко години работя на 2 места щото живеем в България.
7. Като чета или слушам новините се питам каква е поредната далавера и коя ще е поредната финансова група която иска да намажи филията с масло и мед
8. Да оказа се че точка 9 липсва и не съм и убърнал внимание щото тоя живот който бива описан лично не е моя.
9. Лично аз се питам на къде е тръгнала България
10. Оказа се че не се познах.
11. А в България понятието шеф или ръководител не е това което е в другите държави.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.
| |
|
и нещо друго което се случва през 2010
може и това
ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания,
Преди около година замених продукта ГАДЖЕ 7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира.
Така, вече продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират. Още по-лошо е, че често се появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти като SEKS_SYBOTA_SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF.
Бих искал да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен време), ми харесва и доставя истинско удоволствие.
ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент,
Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове.
Имайте предвид, че СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна Оперативна Система (СОС или както е по-популярна - SOS), създадена за контрол на всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ X.0.
Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че деинсталирането му води и до деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен продукт на ТЪЩА 1.0).
Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите RAZVOD.EXE и IZDRYJKA_DETE.EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0, никога не се опитвайте да го промените на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго, освен да минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA.AVI в комбинация с CVETIA.JPG.
Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички негови най-скъпи версии, а също НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_ В_ЧУЖБИНА. EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния пакет към актуалния ъпгрейд под SOS
Grin
приятен ден
| |
|
Готино.
Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.
| |
|
Аз, уви, се разпознах в точка 4., макар и в лека нейна разновидност. Случвало се е да изпратя СМС на дъщеря ми, която е в съседната стая, когато има гости- за повече дискретност, разбираш ли... А сутрин, след като веднъж вече я събудя за училище, светна лампата в стаята й на макс, пусна й телевизора като елемент от тежкото й иначе разсънване, си лягам за още малко, след което следващият опит за разбуждане е по мобилния.
| |
|
Накрая ще има съпротивителни движения срещу всичката тая напаст.
Партизански отряди кикики.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.Редактирано от Djasta-Prasta на 30.04.10 12:12.
| |
|
Стига, бе. Те, шумките вече са на свършване- какво ти партизанско движение...
Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно. Редактирано от PipilotaViktualija на 30.04.10 12:19.
| |
|
Ужасното е, че ми го прати сестрата като поща, а беше в съседен кабинет. Уведоми ме с СМС и като се върна я накрещях, че излиза без разрешение, когато ще работим дообяд, а иска цяла заплата и т.н. и т.н. Не забелязах липсата на т. 9....
Научих се още през 1980 година да работя на Правец, а после и на IBM, сега съм на Виндовс ХР тук и Виста 64 у дома. разминаването е голямо, но така ни продадоха домашния комп. Ще му инсталира виндовс 7 моя мъж като архивирам професионалните файлове на ДВД.
Отврат, всичко у дома е компютризирано, мисля си дали някой ден няма уред да ми поиска име и парола за ауторизация за ползване. Моят мъж купи корейски телевизор, който има WIFI и се закача за модема на компа и можеш да му поръчваш през нета какво да ти запише ако не си у дома. Така имаме всички мачове по снукър, които са предавани по Евроспорт последната година. Сега си купи USB кафеварка за едно кафе, не знам дали може да се управлява по нета. Лампа с вентилаторна печица-духалка/вентилаторче и четец за всички видове карти си купих аз за 22 лв, а кафеварката беше 15 лв, имаше и други джаджи, но ми се видяха скъпи и го дръпнах да пробваме първо тези.
| |
|
Я раздуй за ЮЕсБи- кафеварката, че съм заинтригувана. Каква е целта на занятието, дет'се казва?
| |
|
В гугила има инфо. А питате ли хората които от сумати години се занимават с тая техника как им е досадило всичко.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|