Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:40 09.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема чудя се кой ви риненови  
Автор avg (член)
Публикувано08.02.10 23:30

снега,а?Като гледам или готвите

или сте на компютрите,само за ядене и пиене се говори ,ако някой спомене ,,диетата'' или ,,вегетарианско'' го отсвирвате веднагата кой ви изрови от дълбокия сняг който покрива Родината?

Тема Re: чудя се кой ви риненови [re: avg]  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано08.02.10 23:52

Днес лично два пъти съм ринала сняг, ако искаш да знаеш!!

В 9 и малко сутринта бях с червени бузки, мазоли и пътечка към офиса Следобед пак, че беше понаваляло..

И постя, но не пазя диети Но постя лееееко избирателно

Тема само за ядене и пиене се говоринови [re: avg]  
Автор AGLER ()
Публикувано09.02.10 01:30

Отиди в клуба на "риначите на сняг" - там само за това си говорят вероятно.

та кой ви изрови от дълбокия сняг който покрива Родината?

Този на когото плащаме скъпо и прескъпо да върши това и той винаги
е "изненадан" и никога не си свършва работата навреме!
Та не ни е работа на нас сняг да ринем мене ако питаш.

Дори си мисля, че достатъчно данъци плащам на общината, та да рина снега и от тротоарите, които са общинска собственост. Баси и измекярията. Искат да ми прибирам мангизи като си спирам колата пред къщата си, а като падне сняг аз ще трябва да рина улицата!

Тема Re: чудя се кой ви риненови [re: chavdar4e]  
Автор avg (член)
Публикувано09.02.10 01:49

обичам когато имам избор -дори и в ,,бедствени'' ситуации.Преди две години ни беше затрупал сняг (в България) и на мене ми се беше дошло до гуша да ринем

Тема Re: AGLERнови [re: AGLER]  
Автор avg (член)
Публикувано09.02.10 01:59

знаеш ли това е доста добра идея за нов клуб,защото аз където и да съм все едно и също слушам от медиите -как снега отново изненадал всички.

Дори си мисля, че достатъчно данъци плащам на общината, та да рина снега и от тротоарите, които са общинска собственост. Баси и измекярията. Искат да ми прибирам мангизи като си спирам колата пред къщата си, а като падне сняг аз ще трябва да рина улицата
И тук е същото плащаш си данъка в общината и си задължен сам да си почистиш тротоара от снега ,имат право да го направят(да те глобят) ако не го направиш.Не дай си боже някой съсед да се оплаче от теб става ...............много неприятно

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от avg на 09.02.10 01:59.</EM></FONT></P>

Редактирано от avg на 09.02.10 02:01.

Тема Re: само за ядене и пиене се говоринови [re: AGLER]  
Автор papyy (стара коткарка)
Публикувано09.02.10 09:40

Аз си имам санитарка, която рине снега, у дома си плащаме за домоуправител на комплекса. Това, а и други работи са му задължение. Живее без да плаща наем, заплата получава, да си гледа работата.

Тема Re: само за ядене и пиене се говори [re: papyy]  
Автор AGLER ()
Публикувано09.02.10 10:41

Очаквай в скоро време да бъдеш обвинена в "буржуазни уклони"!

Ако някои не те обвинят одма в тези "прегрешение", бъди сигурна, че няма да пропуснат да ти го подметнат след време!

ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ!

Автор papyy (стара коткарка)
Публикувано09.02.10 11:46

Изобщо не ме плашиш. Не съм притеснителна, а и умея да се защитавам./ в рамките на добрия тон/

Автор Daniella_81 (сладур)
Публикувано09.02.10 11:52

На мен ми писна да слушам от новините, колко било страшно, че наваляло сняг. И представете си през зимата валяло сняг, та това си е новина. Аз съм доволна от почистването на улиците, няма как да стане при снежна покривка от над 20 см. и при обилен снеговалеж да не понатрупа. Ще е така ден-два ще го утъпчем и готово. Не помните ли като бяхме деца какви зими имаше. Като натрупа стоеше по 20 дена. И още нещо, да не остане някой с впечатление, че обичам снега и зимата, и ски не карам, но като натрупа малко няма какво да почваме да се оплакваме и тръшкаме. Желая Ви скорострелно пристигане на топлото време.

ПС. Не съм адвокатка на общината

Тема Re: само за ядене и пиене се говоринови [re: Daniella_81]  
Автор AGLER ()
Публикувано09.02.10 12:49

Не помните ли като бяхме деца какви зими имаше.

Не обичам да си припомням такива неща,
напомня ми за ЕГН-то...................

А нали знаеш, журналистите са като в онзи сръбски виц
от титово време, където двама се оплакват от извънредните работни дни спускани от партийните другари:
Единият казва:
- Незнам що им требе, кад да има киша - радимо за кишу,
кад да има суша - радимо за сушу!
А другият му отговаря:
- Ни им требе суша, ни им требе киша,
най им требе ветър да им вее байракот!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.