|
Тема
|
Полуготови спагети
|
|
Автор |
Lissa Winkovski (Тъпите да духат) |
Публикувано | 21.05.09 16:05 |
|
Какво мислите за тях,приготвяте ли ги често и как...Те са масова и евтина световна храна,даже някъде четох,че по времето на тази криза,тъй като са евтини потреблението им се е повишило...в Китай четох че се изяждали незнам си колко милиона от тях.Най-често разпространени в България са Чойс - често ги копувам.Но веднъж ми се щеше да ги приготвя по-така и пробвах... от тогава ги варя в вода с червен пипер и ги сервирам заедно с нея+зеленчуци.Разбрах че в китай ги приготвят така.Наскоро открих едни руски "РОЛЛТОН" - те имат по-плътен вкус,докато този на ЧОЙС е по-слаб!
Как ги приготвяте вие?Кажете някоя интересна рецепта или трик!!!
ПП:На мен са ми любими и често ги ям , даже се научих да ям с клечки-обожавам източноазиатскат култура!!!
中國共產主義是偉大的
| |
|
Грешка - на опаковката е показане че се приготвят така и така се приготвят в Корея , не в Китай - китайски има в китайските ресторанти - имат зеленчуци и много соев сос - той е основна подправка в китайската кухня!??!!
中國共產主義是偉大的
| |
|
中國共產主義是偉大的
| |
|
Също и неупсиуемо обожавам болонезето!!!
中國共產主義是偉大的
| |
|
Аз не ги харесвам. Струва ми се, че има прекалено много глутамат в подправките. Въпреки, че имаше едни, при които освен пакетчето с подправката имаше и малко пличке с някакво овкусено олио. Е, те бяха доста приятни, но пак се съмнявам в качеството на подобни полуфабрикати.
| |
|
Може да кажете и за други спагети.Да и аз говорех за тези с олиото - би трябвало те да са Ролтон , но и мапа са много добри , на пазара има много видове.Не знам защо но не се интересувам много от непременно качество - няма да ме отровят.За някои едни неща са качествени , а за други не.
中國共產主義是偉大的
| |
|
Защо пишеш Winkovski с "V"q а не Winkowski ?
| |
Тема
|
Re: Полуготови спагети
[re: AGLER]
|
|
Автор |
MoPcKu (известен) |
Публикувано | 22.05.09 22:37 |
|
може някой да е заел този ник...
| |
Тема
|
Re: Полуготови спагети
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
ket1234 (много добър чов) |
Публикувано | 23.05.09 01:22 |
|
Аз много ги харесвам тези спагети, но само тогава когато ми се прияде нещо лекичко и ненатрапчиво.
Те не допускат доматен сос, кайми, сметани и тем подобни.
Адски специфичен продукт, на който чарът им е точно в това приготвяне според опаковката.
За мен корейските и виетнамските са най-добри /говорим само за този вид нудели/, а тези които ти наричаш руски /те са от друга република, но не мога да си спомня сега точно от коя/ са доста долнопробни, но за приготвяне с вряла вода в офиса стават.
| |
|
|
|
|