Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:00 04.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Софтуер за рецептинови  
Автор cveteto99 (cvete)
Публикувано24.03.09 11:34

Какъв софтуер ползвате за вашите рецепти?
Аз лично вече имам два-три, но ползвам май най-вече стария тефтер

Тема Re: Софтуер за рецептинови [re: cveteto99]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано24.03.09 13:28

Моя се казва акъл, или по точно квото стане това . Никога не мога да получа едно и също ядене два пъти по един и същи начин. Може би щото никога не спазвам точни пропорции . Дори да правя кекс или торта винаги добавям нещо и от мен .

Тема Re: Софтуер за рецептинови [re: бaбa 3aйka]  
Автор cveteto99 (cvete)
Публикувано24.03.09 16:10

Да, обаче аз обичам да си разглеждам рецептите от време на време. Това не ми пречи да инпровизирам в кухнята

Автор Mим (Aquarius)
Публикувано28.03.09 23:41

Аз си ползвам Word - всичко ми е подредено в папки, подпапки, документи..... Даже си слагам и снимки в документите!

Такава дървовидна структура си имам, че понякога не мога да намеря дадена рецепта... И пада голямо ровичкане... Ама тъкмо си припомням някоя забравена рецепта или такава, която ми е харесала и съм си я записала с намерението да я приготвя някой слънчев ден... Имам си и една купчинка хвърчащи листчета, набутани в един тефтер - от времето, когато не съм била компютъризирана или пък съм си записвала нещо от телевизията или от някоя позната извън къщи...
О, щях да забравя и изрезките от вестници, събрани в една папка!

Иначе и на мен никога не ми се получават две еднакви манджи - гледам уж рецептата, ама все ми хрумва някоя нова идея...

Ако видиш човек без усмивка, подари му своята!

Редактирано от Mим на 28.03.09 23:52.

Тема Re: Софтуер за рецептинови [re: Mим]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано29.03.09 23:27

че то имаше някакви готови продукти с рецепти ама мен ме кефят книгите...там си е истината и бързо се отваря и като ти трябва нещо не го търсиш един час...

Автор tetragrama (помощник)
Публикувано30.03.09 06:15

Стига бе ... и за това ли измислиха софтуер?

Ми сега най-добре да пуснат от Майкрософт приложение за готвене - директно вързано към печката ...

За какво ми е софтуер, като има интернет за тая работа.

Аз какви вкуснотии намерих тия дни в един сайт .... къде ми е кърпичката, че олях клавиатурата ...

Със снимчици, обяснено кое как, като на баба ми едно време нещата - истинска вкуснотия!

Тема Re: Софтуер за рецептинови [re: tetragrama]  
Автор abettor (адвокат)
Публикувано30.03.09 08:50

Ми поне да беше дала сайта!

Тема Re: Софтуер за рецепти [re: abettor]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано30.03.09 09:22

не рецептата!

Автор Stefanie (непозната)
Публикувано30.03.09 20:04

Аз ползвам кулинарния блокнот вече няколко години. Харесва ми, защото позволява лесна систематизация на рецептите и добавяне на снимки (на което много държа). Така че, тефтерът си остана симпатичен спомен от миналото

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.