Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:09 07.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема въпрос за хлебопечканови  
Автор Bacилия (новак)
Публикувано22.02.09 11:15



От две седмици разполагам с муленикс фурничка и всички хебчета бяха супер.
Вчера си купихме един голям пакет - 5 кг. брашно Панино май беше. Традиционният хляб, който правя е експресен, но този път тестото стана едно лепкаво и почна да се залепя за стените и не ще да поеме всичкото брашно.
Да не би брашното нещо да не е редовно или съм сложила по-малко вода?
Моля за някакъв съвет!



Тема Re: въпрос за хлебопечка [re: Bacилия]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано22.02.09 12:44



Паниното , не беше ли брашно с набухватели и от него да се правеше само кекс ?



Тема Re: въпрос за хлебопечканови [re: 3aeka]  
Автор Bacилия (новак)
Публикувано22.02.09 13:38



Има разни видове Панино - това е без набухватели.
Хлябът стана добър, въпреки голямото залепване по стените на фурничката. Изглежда брашното си е такова.



Тема Re: въпрос за хлебопечканови [re: Bacилия]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано22.02.09 19:53



Ти да не си правила случайно тогава френския хляб - той става без кора .




*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.