|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Морковите по добре да са в стъклени буркани, но не пречи и в бидонче. Има правоъгълни , от сирене ,знаеш че можеш да съхраняваш в тях храни. Днес правих трушия смесена от карфиол ,моркови , камби .Нарязани продукти + чесън, чер пипер, целина, подреждаш в съд , заливаш с вода, след което я изливаш ,за да примериш ,колко е водата. Половина от водата оставяш и добавяш същото количество оцет. На 1 л вода + 1 л оцет, захар 1 суп л ,1/3 чаена чаша сол. При мене излязло 2 литра вода ,ну и изчисляваш. Заваряваш саламура ,като изстине я заливаш, ако широко гърло, чинийка и отгоре нещо тежко. Царската трушия също е много хубава. martyr много интересна рецепта , ще пробвам .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|