|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Re: о, википедията безспорно е
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
Stephanie (неФорестър®©™) |
Публикувано | 04.09.08 19:56 |
|
Иво, стига да успея да направя едно бидонче, вярвай,
че лично ти ще получиш 3 литров буркан от въпросната тУр/тРу- шия.
За ужас на всички тук!
| |
|
Царската е наистина царска. МерсаЖ.
| |
|
сетне никакви правописни полиций не могат да опраат нещата
А сериозно: напоследък ужасно..пардон, ужастно ме дразни реакцията на неграмотниците: вместо да каже, ок, мерси, или просто НИЩО да не каже, започва: ама не съм длъжен да пиша правилно, тук е ЧАТ.
Заеби.
аслЪ!!!
Оти да се косиш, като ще ти мине?
/ето това е диалект/
| |
|
irinaf - голям мерсаЖ и на теб.
В какъв съд я слагаш? Пластмасов или?
Знам ли и аз.... Години наред бях на принципа "косенце босенце". Сега минах на другия принцип - "работна мецана"...
| |
|
- виждала съм и малки царевички в готовите туршии.
Днес си купих 1/2кг много хубави печурки - затворени, плътни, с d=1-2sm и съм в размисъл дали да си направя 10-на бурканчета за зимата - дали си струва да си правя труда, след като на магазина ги има?
| |
|
Взимаш малки камби,отрязваш капачето.Във всяка камба слагаш на вкус олио,оцет,сол и мед/аз слагам половин от най-малките лъжички/.Нареждаш в тава и във фурничката колкото да омекнат.В горещ буркан слагаш на дъното магданоз,чесън,олио и оцет по една лъжица,нареждаш камби/трябва да са още горещи/и така ред камби,ред магданоз и чесън/олио и оцет само на дъното/.Затваряш с горещ капак и обръщаш.Зимата с ракийка ,а и без нея........
| |
|
Ааааа не! Само с ракийка, да ти влиза благо и да ти е весело на душата
„Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.“Тери Пратчет
| |
Тема
|
Re: трушия
[re: flida]
|
|
Автор |
Дokи (понякога GP) |
Публикувано | 05.09.08 15:41 |
|
Това ме заинтригува,но какво значи"горещ буркан и капак"?
П.П.А дали за по-сигурно да не сложа и по един аспирин в буркан?Вярно че има и оцет и сол и мед,ама ....
Безплатният секс развращава,платения-озлобява!Редактирано от Дokи на 05.09.08 15:43.
| |
Тема
|
Re: трушия
[re: Дokи]
|
|
Автор |
flida (член) |
Публикувано | 05.09.08 18:54 |
|
Винаги загрявам бурканите и капачките когато правя туршия,която няма да се стерилизира.Поставям ги върху печката докато варя или печа нещо.
Започнах да слагам аспирин и аз,не се знае дали ноември например няма да бъде септември.
| |
|
Е, и тези,които не пият ракийка не трябва да похапват ли?Разбира се с пийване е по-сладко.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|