|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
хлебопекарна
|
|
Автор | doli (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 11:37 |
|
някой може ли да ми даде рецепта за козунаци,които се правят в машина за печене на хляб, колко време се пече козунака също ме интересува,надявам се че някой ще ми помогне ,защото моята книжка с упътването не е на български
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: doli]
|
|
Автор |
Heлитo (непознат) |
Публикувано | 31.03.08 12:01 |
|
виж тук:
и Редактирано от Heлитo на 31.03.08 12:17.
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: Heлитo]
|
|
Автор | дoли (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 14:16 |
|
видях рецептите,но всички вадят тестото и пекат във фурна, а аз искам да го изпека в машината за хляб не успях да открия такава рецепта
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: дoли]
|
|
Автор | милa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 22:36 |
|
но и тук ще прочетеш същите съвети, защото ако го оставиш във хлебопекарната става като тухличка , а и не става така пухкав и на конци, трябва си ръчичка да пипне
Но пък има всякакви рецепти и съвети, а и не отказват да обесняват и помагат, така че... пробвай
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: дoли]
|
|
Автор | D (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.08 03:01 |
|
Не се хаби, ами си купи Panettone - традиционен италиански коледен сладкиш или хляб, много подобен на нашия козунак, всъщност много по-богат и вкусен, на конци. Аз така направих тази година за католическия Великден и всички много го харесват, най-много аз. По-хубав козунак не съм опитвала досега. Ако няма друг начин, може да се купи по Интернет. Не мога да дам рецепта, а и не съм се опитвала да го правя, защото е доста сложно и отнема много време. Пиша това тук, защото съм много доволна, че намерих козунак и то много вкусен далеч от България.
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: D]
|
|
Автор | * (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.08 12:13 |
|
а кекса как го првите в машината за хляб ли
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: doli]
|
|
Автор | Asss (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.08 09:58 |
|
Можете ли да ми препоръчате такава машина? От толкова различни и както съм без опит незная какво да избера.
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: Asss]
|
|
Автор |
3вeнeвия (наивник) |
Публикувано | 18.04.08 12:24 |
|
И най-йофтината и най скъпата...
Бъркат тесто, престоява на топло за набухване и пече.
(Уви - не го вади, не го реже, не го поднася с усмивка)
Има с две витла ( два пъти повече за губене, че е е дребен чарк) но пък самуна се пече хоризонтално. Естетиката е по-'арна.
Ние експлоатираме някъв "КенууД"( вертикален) - върши работа, но аз лично имам "забележка" към производителя - разстоянието между капака (на цялата инсталация) и горния ръб на съда за печене е прекалено малко, и при набухването ( втасването на финала) залепва тестото за капака - не е болка за умиране, ама после разглобявай, ръчкай, чисти... Пък се губи и коричката на препеченото, което не е било в досег до съда.
Понеже, таковата - аз лично смятам, че допуснах грешка при покупката на вертикална "хлебарка". Ама кат се обърне колата...
ПУлезна вещ!
по десетобалната ~7 (ако е в неделя в центъра и работещи магазини 1-2, и, представете си в нито един от двата няма ЛяП!)
Успех
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: doli]
|
|
Автор |
Stefanie (непозната) |
Публикувано | 18.04.08 15:09 |
|
Ето преди две години пуснах рецепта за козунак в хлебопекарна със снимки и обяснения. Ако имаш още въпроси - питай
| |
Тема
|
Re: хлебопекарна
[re: doli]
|
|
Автор | MУPA (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.08 13:48 |
|
СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ КАТО ДОЛИ ИМАМ И АЗ.МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ ДА ГО РЕША ОЩЕ ДНЕС,ЗА ДА ЗАРАДВАМ ДОМОЧАДИЕТО СИ.БЛАГОДАРЯ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|