|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
тенджера под налягане
|
|
Автор |
SUCCUBUS (нощна гад) |
Публикувано | 07.04.08 13:31 |
|
абе подариха ми една, ама съм готвила zа последно в такава преди 20 години в Бг...та...как точно се готвеше в нея? В смисъл кога се иzключваше, кога се отваряше и т.н.
Айде упътвайте, че едно раzчастено агне ме чака...
| |
Тема
|
Кошничка има ли?
[re: SUCCUBUS]
|
|
Автор | бpaвoГoro (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.08 13:49 |
|
М?
| |
|
една с дупки и една беz
| |
Тема
|
Re: тенджера под налягане
[re: SUCCUBUS]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 07.04.08 14:19 |
|
А, честито!
Освен да ти наснимам моята книжка и да ти я метна по пощата.
За агнешкото, мисля, че 20 минути са достатъчни - като заври, засичаш. Отварянето е тънка работа- като спре да пуска пара)))Че да не иде по тавана манджата
На чешмата видях едно дете да пие от шепите си ...... захвърлих чашата.
| |
Тема
|
Re: тенджера под налягане
[re: Фиш]
|
|
Автор |
SUCCUBUS (нощна гад) |
Публикувано | 07.04.08 14:31 |
|
А, къде ше снимаш....Хвърли едно око ако пише нещо, дето въобще, ама въобще не трябва да се прави с въпросния уред, че гаzовата колонка е адски тъпо раzположена и точно 10 см от нея са ми над котлона...
Така че ако гръмнем, гърмим сериоzно.
а боб колко ще се вари?
| |
Тема
|
Чудесно!
[re: SUCCUBUS]
|
|
Автор | roroбpaвo (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.08 14:46 |
|
в кошничката слагаш ред парчета, после подправки (сол, 2-3 зрънца черен пипер, джоджен, червен пипер, морковчета, зелен лук, малко спанак...и т.н. все неща дето да си отиват с агънцето), после пак ред парчета, подправки, ред парчета подправки....а най отгоре слагаш кърпата или масло... мисля че 100гр ще стигнат.... пълниш вода но да не контактува с месото! Важно е! и като засвири, засичаш 30-40 мин... понеже не я знаем на колко и е настроен клапана.... предполагам че ще стане за толкова време..... ако не стане, я затваряш пак и продължаваш още половин час!
П.С. може и между редовете да слагаш масълце....
И тогава да видиш кво става!... Мамо мила!
Казва се сауш този начин....някъде му викат по хайдушки.....
Аиде па ще разправяш...тука още рано за агънца...ама след 2-3 седмици
| |
Тема
|
ква газова колонка бе?!
[re: SUCCUBUS]
|
|
Автор | roroбpaвo (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.08 14:50 |
|
тука ме хвърли в язовира..... земи прати снимка на тоз уред! Мезду другото ако кошничката без дупки не прилепва плътно по стените, подреди нещата там!
| |
|
Гаzовата колонка е джаджата, където се топли водата. Гледай и се чуди, у нас такова животно нема
Таzи е модерна и немска,едно време като работех в Русия имах една ръчна от Сталинско време, дето се молех всеки път като влиzах в банята да не се вzриви...
да, кошничката даже си има малки крачета..айде отивам да се оправям с агнето, мерси zа укаzанията и ще докладвам после.
| |
Тема
|
Re: тенджера под налягане
[re: SUCCUBUS]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 07.04.08 17:23 |
|
За мемн бравоГого е сериозен куинар, но наистина си мисля, че а агнешкото 25 минути стигат.40- 45 минути за боба.
А газовата колонка не разбрах какво е...
На чешмата видях едно дете да пие от шепите си ...... захвърлих чашата.
| |
|
гогоБраво, получи се невероятно, моя още облиzва остатъците по тенджерата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|