Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:47 05.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тенджера под наляганенови  
Автор SUCCUBUS (нощна гад)
Публикувано07.04.08 13:31



абе подариха ми една, ама съм готвила zа последно в такава преди 20 години в Бг...та...как точно се готвеше в нея? В смисъл кога се иzключваше, кога се отваряше и т.н.

Айде упътвайте, че едно раzчастено агне ме чака...





Тема Кошничка има ли?нови [re: SUCCUBUS]  
АвторбpaвoГoro (Нерегистриран)
Публикувано07.04.08 13:49



М?



Тема Re: Кошничка има ли?нови [re: бpaвoГoro]  
Автор SUCCUBUS (нощна гад)
Публикувано07.04.08 14:07



една с дупки и една беz



Тема Re: тенджера под налягане [re: SUCCUBUS]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано07.04.08 14:19



А, честито!


Освен да ти наснимам моята книжка и да ти я метна по пощата.

За агнешкото, мисля, че 20 минути са достатъчни - като заври, засичаш. Отварянето е тънка работа- като спре да пуска пара)))Че да не иде по тавана манджата

На чешмата видях едно дете да пие от шепите си ...... захвърлих чашата.

Тема Re: тенджера под наляганенови [re: Фиш]  
Автор SUCCUBUS (нощна гад)
Публикувано07.04.08 14:31



А, къде ше снимаш....Хвърли едно око ако пише нещо, дето въобще, ама въобще не трябва да се прави с въпросния уред, че гаzовата колонка е адски тъпо раzположена и точно 10 см от нея са ми над котлона...
Така че ако гръмнем, гърмим сериоzно.

а боб колко ще се вари?



Тема Чудесно!нови [re: SUCCUBUS]  
Авторroroбpaвo (Нерегистриран)
Публикувано07.04.08 14:46



в кошничката слагаш ред парчета, после подправки (сол, 2-3 зрънца черен пипер, джоджен, червен пипер, морковчета, зелен лук, малко спанак...и т.н. все неща дето да си отиват с агънцето), после пак ред парчета, подправки, ред парчета подправки....а най отгоре слагаш кърпата или масло... мисля че 100гр ще стигнат.... пълниш вода но да не контактува с месото! Важно е! и като засвири, засичаш 30-40 мин... понеже не я знаем на колко и е настроен клапана.... предполагам че ще стане за толкова време..... ако не стане, я затваряш пак и продължаваш още половин час!
П.С. може и между редовете да слагаш масълце....
И тогава да видиш кво става!... Мамо мила!
Казва се сауш този начин....някъде му викат по хайдушки.....
Аиде па ще разправяш...тука още рано за агънца...ама след 2-3 седмици





Тема ква газова колонка бе?!нови [re: SUCCUBUS]  
Авторroroбpaвo (Нерегистриран)
Публикувано07.04.08 14:50



тука ме хвърли в язовира..... земи прати снимка на тоз уред! Мезду другото ако кошничката без дупки не прилепва плътно по стените, подреди нещата там!



Тема Re: ква газова колонка бе?!нови [re: roroбpaвo]  
Автор SUCCUBUS (нощна гад)
Публикувано07.04.08 15:09



Гаzовата колонка е джаджата, където се топли водата. Гледай и се чуди, у нас такова животно нема


Таzи е модерна и немска,едно време като работех в Русия имах една ръчна от Сталинско време, дето се молех всеки път като влиzах в банята да не се вzриви...

да, кошничката даже си има малки крачета..айде отивам да се оправям с агнето, мерси zа укаzанията и ще докладвам после.



Тема Re: тенджера под наляганенови [re: SUCCUBUS]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано07.04.08 17:23



За мемн бравоГого е сериозен куинар, но наистина си мисля, че а агнешкото 25 минути стигат.40- 45 минути за боба.
А газовата колонка не разбрах какво е...

На чешмата видях едно дете да пие от шепите си ...... захвърлих чашата.


Тема Re: ква газова колонка бе?!нови [re: roroбpaвo]  
Автор SUCCUBUS (нощна гад)
Публикувано09.04.08 11:42



гогоБраво, получи се невероятно, моя още облиzва остатъците по тенджерата






Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.