Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:07 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема хлебопекарнанови  
Авторdoli (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 11:37

някой може ли да ми даде рецепта за козунаци,които се правят в машина за печене на хляб, колко време се пече козунака също ме интересува,надявам се че някой ще ми помогне ,защото моята книжка с упътването не е на български

Тема Re: хлебопекарнанови [re: doli]  
Автор Heлитo (непознат)
Публикувано31.03.08 12:01

виж тук:

и

Редактирано от Heлитo на 31.03.08 12:17.

Тема Re: хлебопекарнанови [re: Heлитo]  
Автордoли (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 14:16

видях рецептите,но всички вадят тестото и пекат във фурна, а аз искам да го изпека в машината за хляб не успях да открия такава рецепта

Тема Re: хлебопекарнанови [re: дoли]  
Автормилa (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 22:36

но и тук ще прочетеш същите съвети, защото ако го оставиш във хлебопекарната става като тухличка , а и не става така пухкав и на конци, трябва си ръчичка да пипне
Но пък има всякакви рецепти и съвети, а и не отказват да обесняват и помагат, така че... пробвай

Тема Re: хлебопекарнанови [re: дoли]  
АвторD (Нерегистриран)
Публикувано02.04.08 03:01

Не се хаби, ами си купи Panettone - традиционен италиански коледен сладкиш или хляб, много подобен на нашия козунак, всъщност много по-богат и вкусен, на конци. Аз така направих тази година за католическия Великден и всички много го харесват, най-много аз. По-хубав козунак не съм опитвала досега. Ако няма друг начин, може да се купи по Интернет. Не мога да дам рецепта, а и не съм се опитвала да го правя, защото е доста сложно и отнема много време. Пиша това тук, защото съм много доволна, че намерих козунак и то много вкусен далеч от България.

Тема Re: хлебопекарна [re: D]  
Автор* (Нерегистриран)
Публикувано03.04.08 12:13

а кекса как го првите в машината за хляб ли

АвторAsss (Нерегистриран)
Публикувано18.04.08 09:58

Можете ли да ми препоръчате такава машина? От толкова различни и както съм без опит незная какво да избера.

Тема Re: хлебопекарнанови [re: Asss]  
Автор 3вeнeвия (наивник)
Публикувано18.04.08 12:24

И най-йофтината и най скъпата...
Бъркат тесто, престоява на топло за набухване и пече.
(Уви - не го вади, не го реже, не го поднася с усмивка)
Има с две витла ( два пъти повече за губене, че е е дребен чарк) но пък самуна се пече хоризонтално. Естетиката е по-'арна.

Ние експлоатираме някъв "КенууД"( вертикален) - върши работа, но аз лично имам "забележка" към производителя - разстоянието между капака (на цялата инсталация) и горния ръб на съда за печене е прекалено малко, и при набухването ( втасването на финала) залепва тестото за капака - не е болка за умиране, ама после разглобявай, ръчкай, чисти... Пък се губи и коричката на препеченото, което не е било в досег до съда.

Понеже, таковата - аз лично смятам, че допуснах грешка при покупката на вертикална "хлебарка". Ама кат се обърне колата...
ПУлезна вещ!
по десетобалната ~7 (ако е в неделя в центъра и работещи магазини 1-2, и, представете си в нито един от двата няма ЛяП!)

Успех

Автор Stefanie (непозната)
Публикувано18.04.08 15:09

Ето

преди две години пуснах рецепта за козунак в хлебопекарна със снимки и обяснения. Ако имаш още въпроси - питай

АвторMУPA (Нерегистриран)
Публикувано23.04.08 13:48

СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ КАТО ДОЛИ ИМАМ И АЗ.МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ ДА ГО РЕША ОЩЕ ДНЕС,ЗА ДА ЗАРАДВАМ ДОМОЧАДИЕТО СИ.БЛАГОДАРЯ!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.