Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:11 11.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема печуркинови  
АвторMaMи (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 14:37



2 чувала.Идеи?



Тема Re: печуркинови [re: MaMи]  
АвторПepлaтa (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 16:17



Да. Много.



Тема Re: печуркинови [re: MaMи]  
Автор Гинec (G.G.Q.)
Публикувано29.09.07 19:54



Задуши ги и ги натикай в буркани. Ще имаш за 2-3 години.



Тема Re: печуркинови [re: MaMи]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано29.09.07 20:55



Сушени.



Тема Re: печуркинови [re: MaMи]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано30.09.07 09:37



На пазара



cococure

Тема Re: печуркинови [re: Salem]  
Авторчepвoyroдниk (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 09:13



Първо преглеждаш повторно за наличие на дрисливки, пироговки или орландовки.
Една част се пече посолени на плоча и с бяло вино се изяжда с весела компания.
Втората част се изсушава, като по-едрите се нарязват. Сушенето не трябва да става в градски условия поради високата запрашеност. Мястото да е проветриво и без пряка слънчева светлина.
Третата част можеш след нарязване и поставяне в пликчета да замразиш във фризера.
А къди ги бра ?



Тема ReЧревоугодник,нови [re: чepвoyroдниk]  
АвторMaMи (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 14:47



не крия "ловните си полета",но се съмнявам,че можеш да ги достигнеш.В гората до ямб селоТенево са.Мъжът и синът ми се оляли в брането.За жалост-не посмях да суша-нямам място в апартамент,а вили и др имоти нямам.Бланширах/чудя се дали не беше загуба на време/,някаква салата правих/от книга-също съм с резерви за нея,защото там фигурира и бахар.А аз не съм убедена,че няма да развали хубавия аромат на есенната печурка!/ Полу-готови ,чакат само добавяне на масълце също натъпках във фризира...иначе компанията с бялото вино беше много доволна.Сега чакам да видя реакцията с ракия и салата,но с големи резерви към бахара.Тъй като глутницата "точи зъби"за нови набези и метеопрогнозите предвиждат дъжд-ако имате още идеи-приемам ги с благодарност.



Тема Re: ReЧревоугодник,нови [re: MaMи]  
Автор OT6ELNlK (EKSTREMIST)
Публикувано02.10.07 11:15



Преди време ми бяха показали една рецепта за мариноване но не си я спомням хубаво мисля , че се накисваха вьв вода с оцет и сол - но не сьм много сигорен .

http://1001gabi.atspace.com/tinned.htm

Рецептата за която говоря е много по-лесна но трябва да питам.


Успех.



Тема Re: ReЧревоугодник,нови [re: OT6ELNlK]  
АвторMaMи (Нерегистриран)
Публикувано02.10.07 13:10



моята е :на 1бурканче от лютеница се слагат1с.л олио,1ч.л. оцет,1зърно бахар,3-4зърна черно пиперче,1ск чесън,дафинов лист,гъбите са бланширани,долива се от сока от бланширането.Варят се 30мин.да,и по-солидна щипка сол.



Тема Re: ReЧревоугодник,нови [re: MaMи]  
Автор OT6ELNlK (EKSTREMIST)
Публикувано02.10.07 23:57



За тази , която споменах се мариноват без да се варят .




Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.