|
|
|
Тема
|
пащърнак
|
|
| Автор |
Rosabelle () |
| Публикувано | 16.09.07 12:50 |
|
|
Имам корени пащърнак. И сега какво да ги правя? Как да ги съхраня за през зимата - белят ли се, стрържат ли се, режат ли се или се използва целия корен, мога ли да ги замръзявам? И после къде се използват, за какви ястия? Давайте съвети. Мерси
| |
|
|
|
Изчиства се като морков. След това аз лично го ползвам за тази , от която слагам задължително във всички супи и в почти всички яденета, освен печените само меса. Придава много хубав аромат (и пак подчертавам - най-вече на чорбите и супите)
На български разбира само "черпиш"Редактирано от zver4o на 16.09.07 13:15.
| |
|
|
|
мерси
| |
|
|
|
|