|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Забавен тостер
|
|
Автор |
Jennifer:) (приветлива) |
Публикувано | 06.05.07 16:28 |
|
Здравейте!
Някой от вас ползвал ли е този тостер или подобен на него:
Много ми допадна веселяшката концепция на тези филийки, ноооооо в списанието, където за първи път видях реклама на тостера бяха показани филийки с 5-6 вида картинки върху тях, а в сайта пише, че са 2 - слънце и цвете. Същевременно от снимката на тостера в сайта личи, че има чаша с кафе и усмихнато човече, т.е. има някакви несъответствия между показаното на снимките и описанието.
Интересуваше ме някой знае ли колко вида картинки върху филийката може да прави този тостер?
Благодаря ви предварително!
| |
|
..е абсолютно същият.. на външен вид. Но не прави шарени картинки по филийките..
Но пък и не вярвам, че този ще успее да направи точно такива, каквито са нарисувани...
Я не се занимавай с глупости..
| |
Тема
|
Re: Забавен тостер
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор | rь (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.05.07 19:54 |
|
това е реклама, рисунка, ти да ен повярва?
аз предпочитам да пи са препечени равномерно
| |
|
Не ме обезкуражавайте така! Защо пък да не може да прави такива картинки?
Не само че им повярвах, а и много се изкефих.
Дори в нета намерих някакъв модел, който прави филийки на които пише I LOVE YOU!
| |
|
..още..
, при който ясно си личи, че картинката прегаря а филийката остава непрепечена..
В крайна сметка за майтапа става, но за всеки ден..
| |
|
Ооо, страхотен е!
Аз си представях, че филията е добре изпечена, като се прави някакъв по-як "акцент" (картинката). Да, обаче от твоя линк личи друго. Наистина много недопечени изглеждат филийките.
| |
|
Добре, де, виж този! Тук доста добре изпечени изглеждат филийките. Дават ги, че имат 7 - 12 степени за изпичане и може би нарочно са оставили цялата филия да не е добре изпечена, за да личи по-ярко картинката.
| |
|
Нали имаше една серия на Алф в която тостерът казваше: Филийка долу и филийка горе. То това е малко ташак работа може ад се направи без проблем ама няма никакво приложение. Се едно пискането на микровълновата когато не си отворил вратата. Епа ти като си имаш работа колкото и да си писка няма да я отвориш.
| |
Тема
|
Re: И аз намерих..
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор | дopи (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.07 10:04 |
|
много ми харесват тези тостери...а колко ли струват...в Гьрция видях с Ме4о Пух,струваше около 40евро,но ми се досвидя да ги дам,после сьжалявах...
| |
Тема
|
Re: И аз намерих..
[re: дopи]
|
|
Автор |
Jennifer:) (приветлива) |
Публикувано | 08.05.07 11:26 |
|
В сайта пише, че струват 39,90 лв.
Освен това:
Стойност на куриерската услуга:
София - 3,96 лв.
София II зона - 4,62 лв.
Областен град - 5,28 лв.
друго населено място- 6,60 лв
Точно затова пуснах темата тук. Ако тостерът има 5-6 фигурки, цената е ОК, но ако са само 2, някак си и на мен ми досвидява.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|