Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:00 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо да се слага дафинов лист, след катонови  
Автор maycal (старо куче)
Публикувано27.03.07 22:30



всички си го оставят в чиниите-никой не го яде?





Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след катонови [re: maycal]  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано27.03.07 23:48



Защото дафиновият лист се маха от ястието, преди поднасянето му. Той е за аромат. И който готвач го е оставил - нормално е ядящите да го махнат от чиниите си.

Empta dolore docet experientia..


Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след катонови [re: maycal]  
Автор morska~valna (морско чедо)
Публикувано28.03.07 01:09



И ти ли правиш така?





Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след катонови [re: maycal]  
Автор MaтaKocмaтa (космат маймун)
Публикувано28.03.07 01:11



накълцай го на ситно или го счукай и изненадай грозно всички



Машина за отделяне на кожа и сланина от парени свине

Тема Re: А защонови [re: maycal]  
Автор Stefanie (непозната)
Публикувано28.03.07 08:56



месото се готви с костите, щом после никой не ги яде???





Тема Сетих се за старият виц,нови [re: maycal]  
Автор martyr (мчк)
Публикувано28.03.07 10:10



Полковника пита старшината-Готвач:
- Защо не слагаш дафинов лист в манджата !?
- Защото войниците не го ядат, другарю Полковник.



Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след катонови [re: maycal]  
Автор 3aeka (пухкав)
Публикувано28.03.07 18:58



А ти що не го ядеш бре джанам?

Редактирано от 3aeka на 28.03.07 18:59.



Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след катонови [re: MaтaKocмaтa]  
Автор maycal (старо куче)
Публикувано28.03.07 22:58



Благодаря на всички за отговорите!Може би най -подходящо е напр. ако се прави сос(доматен) за спагети, да се сложи към края на приготвянето му дафинов лист, и след това -пасатор!





Тема Re: Защо да се слага дафинов лист, след като [re: maycal]  
Автор Eдин.Kиxoт (де ла Мерудия)
Публикувано29.03.07 12:55



Тва старо куче пак се прави на дръж ми шапката. Егати досадата



Пречка е за себе си глупеца,
пречка е за другите мъдреца.


Тема Re: Майкълчо ти от Габрово ли си?нови [re: maycal]  
Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано30.03.07 16:51



А бре Майкъле, кви са тия габровски номера дето ги предлагаш и поднасяш тук. Ми дафиновия лист е за аромат, смелиго ти и го лапни пък после 2-3 дена ще се уригаш на дафинов лист, пъ може и гърмежи да има от отходната ти тръба.



Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

Редактирано от Djasta-Prasta на 30.03.07 16:51.




Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.