|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Защо да се слага дафинов лист, след като
|
|
Автор |
maycal (старо куче) |
Публикувано | 27.03.07 22:30 |
|
всички си го оставят в чиниите-никой не го яде?
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: maycal]
|
|
Автор |
Wildberry (bitter) |
Публикувано | 27.03.07 23:48 |
|
Защото дафиновият лист се маха от ястието, преди поднасянето му. Той е за аромат. И който готвач го е оставил - нормално е ядящите да го махнат от чиниите си.
Empta dolore docet experientia..
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: maycal]
|
|
Автор |
morska~valna (морско чедо) |
Публикувано | 28.03.07 01:09 |
|
И ти ли правиш така?
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: maycal]
|
|
Автор |
MaтaKocмaтa (космат маймун) |
Публикувано | 28.03.07 01:11 |
|
накълцай го на ситно или го счукай и изненадай грозно всички
Машина за отделяне на кожа и сланина от парени свине
| |
|
месото се готви с костите, щом после никой не ги яде???
| |
Тема
|
Сетих се за старият виц,
[re: maycal]
|
|
Автор |
martyr (мчк) |
Публикувано | 28.03.07 10:10 |
|
Полковника пита старшината-Готвач:
- Защо не слагаш дафинов лист в манджата !?
- Защото войниците не го ядат, другарю Полковник.
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: maycal]
|
|
Автор |
3aeka (пухкав) |
Публикувано | 28.03.07 18:58 |
|
А ти що не го ядеш бре джанам?
Редактирано от 3aeka на 28.03.07 18:59.
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: MaтaKocмaтa]
|
|
Автор |
maycal (старо куче) |
Публикувано | 28.03.07 22:58 |
|
Благодаря на всички за отговорите!Може би най -подходящо е напр. ако се прави сос(доматен) за спагети, да се сложи към края на приготвянето му дафинов лист, и след това -пасатор!
| |
Тема
|
Re: Защо да се слага дафинов лист, след като
[re: maycal]
|
|
Автор |
Eдин.Kиxoт (де ла Мерудия) |
Публикувано | 29.03.07 12:55 |
|
Тва старо куче пак се прави на дръж ми шапката. Егати досадата
Пречка е за себе си глупеца,
пречка е за другите мъдреца.
| |
|
А бре Майкъле, кви са тия габровски номера дето ги предлагаш и поднасяш тук. Ми дафиновия лист е за аромат, смелиго ти и го лапни пък после 2-3 дена ще се уригаш на дафинов лист, пъ може и гърмежи да има от отходната ти тръба.
Дрън и бръм, всеки ден и нощ.Редактирано от Djasta-Prasta на 30.03.07 16:51.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|