|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Аз още ровя в сайтовете. Би ли споделила как смяташ да действаш, че аз с руския не съм на ти?
mun4o беше прост човек...
| |
|
Радвам се.
ásato ma sád gamaya
támaso ma jyótir gamaya
mrtyór mamrtam gamaya
| |
|
Аз няма да действам като мъж, затова не ме питай.
Тук виждам, че се оставят да киснат във водката нарязани люти чушки, може орех за цвят (преди това), някои слагат малко чесън, доколкото виждам - и кисне не по-малко от 2 седмици (при някои до 1 месец). Медът се слага накрая , в последния момент , на масата , така разбрах.
Ако го направя, аз няма да търся ефекта да изпия нещо много силно, а нещо полезно. Комбинацията мед и чесън в спирт, разредено с нещо (мляко) е древна тибетска рецепта за пречистване и дълголетие. Така че сигурно ще направя нещо подобно. Но плюс орех (или преградките на ореха) + малко люти чушки ( на вкус) + сигурно някакъв плодов сок. Не знам, трябва да се експериментира. Но казах ти, няма да се правя на мъж, за мен е важно да е полезно и екзотично.
свободна птица
| |
|
Аз разбрах горе-долу за чушките и ореха. Но колко мед - така, че да не е съвсем сладко, а да се получи баланс между лютивината и сладостта на меда?
mun4o беше прост човек...
| |
|
Предполагам, че на вкус.
Тук един казва: "Да, от мёда немного мутнеет, потому добавляюего на 5 литров 2 ложки с горкой."
"От меда леко потъмнява и затова слага на 5 литра 2 супени лъжици мед", така го разбирам ... , значи съвсем малко. Сигурно ще разбереш по потъмняването. Но ако ти е вкусно, кой ще те спре да сложиш повече, меда си е живо лекарство.
свободна птица
| |
|
Почвам още тази вечер. Толкоз. Няма да пиша цяла вечер във форумите я
Благодаря ти
mun4o беше прост човек...
| |
|
Хм, тук един пише:
"возможно два варианта:
1) быстрый способ заварить перцы 100гр. кипятка и оставить остывать...как остынет добавить весь настой с перцами в к основной водке...пить можно уже на следующий день..
2) медленный перчики надрезать вдоль и настаивать не меньше недели...
Мед добовлять сразу с перцем !! "
Той добавя меда заедно с нарязаните чушки ...
Ами опитай, прочети, в края на краищата може да направиш 2-3 различни бутилки, та даже и по половин литър за проба.
свободна птица
| |
|
Чушките-сухи или пресни?
| |
Тема
|
Re: Перцовка
[re: 3aeka]
|
|
Автор |
mun4o (глупав) |
Публикувано | 02.11.06 08:50 |
|
Доколкото разбрах - както искаш. Аз снощи сложих на една леко сладникава ракия 2 л., 2 пресни червени чушки като преди това ги сцепих през средата. Сложих и една малка скилидка чесън. Чушките не ги пробвах на лютевина, май сгреших
mun4o беше прост човек...
| |
Тема
|
хахахаха полезно???????
[re: Лъчeзapa_]
|
|
Автор |
ДжoДo (някаква такава) |
Публикувано | 02.11.06 09:31 |
|
Полезно е, ако се взема по една супена лъжица преди или по време на ядене от тая отрова.... и то с много съмнения относно въздействието й върху организма!!!
Ама представяш ли си, че руснаците пият по една супена лъжица на сядане!!!
ххахахахахахахахахах
Май никой не обърна внимание на едно много важно изречение:
Перец дерёт как на входе, так и на выходе... Ну и глаза вылазят из орбит...
Това можете ли да си го преведете, или да помагам?!?
Хубавото предстои...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|