|
Тема
|
дайте идеи
|
|
Автор |
iva_nova (nova) |
Публикувано | 01.08.06 19:58 |
|
Дайте идеи какво да приготвя за рожд. ден на дете.
Ще ми се да е нещо различно и вкусно разбира се
Ще има и деца и възрастни, пък и искам да впечатля и мама, на която не съм готвила от години
| |
|
Това са много готински идеи за детски сандвичи.
| |
Тема
|
Re: дайте идеи
[re: Гинec]
|
|
Автор |
zver4o ((недоук)) |
Публикувано | 02.08.06 10:58 |
|
Тези идеи са много хубави, но ще трябва да си вземе отпуск - определно са си трудоемки.
iva_novaпо-добре разгледай тук , търсачката работи, пиши хапки, сандвичи, разгледай темите - има страхотни идеи и за деца, и за възрастни
На български разбира само "черпиш"Редактирано от zver4o на 02.08.06 10:59.
| |
Тема
|
А защо
[re: Гинec]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 02.08.06 11:19 |
|
само детски ?
Благодаря ти ! Много ми харесаха и в най-скоро време ще приложа част от идеите.
| |
|
Не знам какви са ти намеренията по-точно,но, като се има пред вид горещото време,най-верочтно човек би трябвало да наблегне на леките десерти,плодови салати,сладоледени торти и прочие,леки сандвичета,хапки и салати и т.н.Аз купих преди време с подобна цел нещо като "детски"готварски книги-"Празничната книга на Барби","Готварска книга на Флинстоун" и "Готварска книга на Доналд Дък",с идеята да сътворявам нещо по-интересно за различните празници на моята шерка.Вътре има рецепти от сорта:Сладкиш с моркови,Тортички със стафиди и моркови,Ябълкова торта на Уилма,Топка за боулинг на Фред(сладкиш),Печени банани,Свинско филе с печени ябълки и къри,Ребърца от каменната ера,О-ла-ла лазаня,Кокосови топчета на Маджика,Лешникови тортички на Чип и Дейл,Сливов сладкиш по Бийгълски и мн.мн. други.Ако нещо те заинтригува,ще ти драсна рецептата.А пък иначе за детски рожден ден,аз бих наблегнала особено много на декорациите.
| |
|
Съжалявам за обърканите на места буквички.Надявам се това да не те затрудни.
| |
Тема
|
Re: А защо
[re: nbb]
|
|
Автор |
Гинec (G.G.) |
Публикувано | 03.08.06 20:00 |
|
Ох. Три пъти купувах такива тънки шайби шунка и все не сколасвах да направя животинчетата. Всичкото ми време отива за основното ястие и десерта. Ама ще направя някой празник само сандвичи и няма да слугувам на манджи и торти.
| |
|
|
|
|