Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема какво ще ядете/готвите/ днеснови  
Авторвили (Нерегистриран)
Публикувано01.03.06 13:07

Аз ще готвя, но се чудя какво - имам замразен спанак и зелен боб. Може би супа от спанак или спанак с ориз. Или пък да изпека пиле с картофи в плик?
Вие какво ще готвите или ядете?

Тема Re: какво ще ядете/готвите/ днеснови [re: вили]  
Автор _Sheherezada_ (пухче)
Публикувано01.03.06 13:19

Може и други комбинацийки от твоите продукти: например супа от спанак и картофи; пиле със зелен боб или пък с ориз.
Аз (уж) съм на диета и съм им казала да се спасяват самосиндикално, ама ако взема "хладнокръвното" решение да я поотложа, кой знае какви фантазии ще извъртя

Автор Ocoroвeц (стажант-лекар)
Публикувано01.03.06 13:20

Макарони по милански.

Тема Re: какво ще ядете/готвите/ днеснови [re: _Sheherezada_]  
Публикувано01.03.06 13:53

И аз ще започвам диета, обаче съм го отложила за към 9 март, за празника ще имам подарък - процедури за отслабване и до тогава си отяждам, даже съм поръчала да ми донесат едно парче сланина, че много я обичам

Автор fortuna_ (заслужена)
Публикувано01.03.06 15:53

Ние сме на Борш, Гювеч със свинско и плодова салата.

Спаначени варианти: спаначена супа;
сапаначени кюфтета - замесва се спанака на тесто с лук, яйце, 1 чаша брашно и подправки и се пържат кюфтаците

картофено руло със спанак - от 1 кг сварени пресовани картофи се замесва тесто с яйце, 1-2 суп.лъж.брашно, магданоз, подправки, разстила се в правоъгълна форма с дължината на тавата върху навлажнен целофан. Върху него по продължение се насипва плънката от запържен спанак с лук, ситно нарязани варени яйца и варени морковки. С помощта на целофана се завива рулото и се пече в намазнена тава, намазано с разбито яйце и посипано с галета.
Мусака от спанак и картофи - ред пържени кубчета картофи, ред запържен спанак с лук, подправки и домати, пак ред картофи, долива се вода и доматен сок, пече се във фурната, към края - заливката като за мусака.

Зеленият боб - или на гъста зеленчукова супа с картофи и моркови, или на вкусна яхния с кисело мляко.

Автор Жe (бивша асдф)
Публикувано01.03.06 17:03

Salmon kedgeree (извинявам се, че на английски, но не се сещам за kedgeree на български как е - ориз с яйца & сьомга демек; индийска рецепта).

Тема Re: какво ще ядете/готвите/ днеснови [re: fortuna_]  
Автор Жe (бивша асдф)
Публикувано01.03.06 17:10

Бравос, форти! ;-)

Тема Re: какво ще ядете/готвите/ днеснови [re: Жe]  
Публикувано01.03.06 17:25

В Индия ядат ли сьомга? Аз мислех, че тая риба обича студената вода, ама пък може и да се я внасят

Авторmarabu (Нерегистриран)
Публикувано01.03.06 17:45

Палачинки с пилешко
Photo na http://marabu.blog.bg

Автор Mъppp (прекрасна)
Публикувано01.03.06 17:57

Темата е страхотна, защото през ден се чудя.
За днес - картофена супичка с кашкавал и задушени гъби. За неможещите без месо - парче сръбска наденица.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.