|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
какво ще ядете/готвите/ днес
|
|
Автор | вили (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.06 13:07 |
|
Аз ще готвя, но се чудя какво - имам замразен спанак и зелен боб. Може би супа от спанак или спанак с ориз. Или пък да изпека пиле с картофи в плик?
Вие какво ще готвите или ядете?
| |
|
Може и други комбинацийки от твоите продукти: например супа от спанак и картофи; пиле със зелен боб или пък с ориз.
Аз (уж) съм на диета и съм им казала да се спасяват самосиндикално, ама ако взема "хладнокръвното" решение да я поотложа, кой знае какви фантазии ще извъртя 
| |
Тема
|
Re: какво ще ядете/готвите/ днес
[re: вили]
|
|
Автор |
Ocoroвeц (стажант-лекар) |
Публикувано | 01.03.06 13:20 |
|
Макарони по милански.
| |
Тема
|
[re: _Sheherezada_]
|
|
Публикувано | 01.03.06 13:53 |
|
И аз ще започвам диета, обаче съм го отложила за към 9 март , за празника ще имам подарък - процедури за отслабване и до тогава си отяждам, даже съм поръчала да ми донесат едно парче сланина, че много я обичам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fortuna_ (заслужена) |
Публикувано | 01.03.06 15:53 |
|
Ние сме на Борш, Гювеч със свинско и плодова салата.
Спаначени варианти: спаначена супа;
сапаначени кюфтета - замесва се спанака на тесто с лук, яйце, 1 чаша брашно и подправки и се пържат кюфтаците
картофено руло със спанак - от 1 кг сварени пресовани картофи се замесва тесто с яйце, 1-2 суп.лъж.брашно, магданоз, подправки, разстила се в правоъгълна форма с дължината на тавата върху навлажнен целофан. Върху него по продължение се насипва плънката от запържен спанак с лук, ситно нарязани варени яйца и варени морковки. С помощта на целофана се завива рулото и се пече в намазнена тава, намазано с разбито яйце и посипано с галета.
Мусака от спанак и картофи - ред пържени кубчета картофи, ред запържен спанак с лук, подправки и домати, пак ред картофи, долива се вода и доматен сок, пече се във фурната, към края - заливката като за мусака.
Зеленият боб - или на гъста зеленчукова супа с картофи и моркови, или на вкусна яхния с кисело мляко.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Жe (бивша асдф) |
Публикувано | 01.03.06 17:03 |
|
Salmon kedgeree (извинявам се, че на английски, но не се сещам за kedgeree на български как е - ориз с яйца & сьомга демек; индийска рецепта).
| |
Тема
|
[re: fortuna_]
|
|
Автор |
Жe (бивша асдф) |
Публикувано | 01.03.06 17:10 |
|
Бравос, форти! ;-)
| |
Тема
|
[re: Жe]
|
|
Публикувано | 01.03.06 17:25 |
|
В Индия ядат ли сьомга? Аз мислех, че тая риба обича студената вода, ама пък може и да се я внасят
| |
Тема
|
|
|
Автор | marabu (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.06 17:45 |
|
Палачинки с пилешко
Photo na http://marabu.blog.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mъppp (прекрасна) |
Публикувано | 01.03.06 17:57 |
|
Темата е страхотна, защото през ден се чудя.
За днес - картофена супичка с кашкавал и задушени гъби. За неможещите без месо - парче сръбска наденица.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|