Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:03 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема мая за сирене?нови  
Автор romburak (минаващ)
Публикувано05.09.05 19:26

От къде евентуално си намирате? Намислил съм си да си правя разни неща но не мога да си намеря мая :(

Редактирано от romburak на 05.09.05 19:28.

Тема Re: мая за сирене?нови [re: romburak]  
Автор alys ()
Публикувано05.09.05 19:45

Виждала съм да се продава в малки шишенца по сергиите на пазарите, където се продават мляко, яйца, ориз, брашно ... Питай, едва ли не се продава.

Тема Re: мая за сирене?нови [re: alys]  
Автор romburak (минаващ)
Публикувано05.09.05 21:29

Аз се надявах да има в някой супермаркет от рода на Била или Фантастико. Явно ще трябва да мина през женксия пазар или друго противно място.

Тема Re: мая за сирене?нови [re: romburak]  
Автор Eдин_ (такъв)
Публикувано06.09.05 11:29

Ауууу! Ние вече пазаруваме само в супермаркет? А къде пазарувахме преди да дойдат супермаркетните вериги?

Пречка е на себе си глупеца,
пречка е на другите мъдреца.

Тема Re: мая за сирене?нови [re: Eдин_]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано06.09.05 14:56

А сега като са дошли супермаркетните вериги да ги избягваме старателно, защото до сега не сме пазарували в тях ли?

Тема Re: мая за сирене?нови [re: Marina]  
Автор Eдин_ (такъв)
Публикувано06.09.05 16:11

Абе никой не Ви казва да ги избягвате, но когато смятате, че може да си купите мая за сирене оттам , и казвате на пазарите "противно място" работата яко намирисва на снобизъм или на български казано "Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

Редактирано от Eдин_ на 06.09.05 16:22.

Тема Re: мая за сирене? [re: Eдин_]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано06.09.05 17:06

Женският пазар наистина е противно място и това го мисля от преди да има големи вериги супермаркети в България и това не е никакъв снобизъм нито пък проглеждане.
Мая за сирене съм си купувала в САЩ в супермаркет който е част от верига. Това снобско ли е? За кого? За купувача или за супермаркета?

Автор Lychezara ()
Публикувано06.09.05 17:53

Tyk съм съгласна с теб, Един .

Пазарите са много хубави места във всички държави и са огледало на страната, в която сте. Женския пазар е най-големия, най-евтиния пазар в София и в него може да се намери всичко. Обаче ... в другите градове най-големите и съответно най-евтини пазари са и най-поддържани ! , именно защото са най-търсени и там има всичко. В София, както винаги, всичко е обратно на цялата държава. - И тук това е може би най-неподдържания пазар. (Чисти и добре изглеждащи са малките и скъпи пазари. )
Би трябвало поне да се асфалтира улицата по Женския пазар, да има строг контрол на качеството на продаваните меса, риби, сирене по павилионите (защото човек трябва да е самоубиец, за да си купи развалящи се стоки от там)! И строг контрол върху грамажа, казван от продавачите.

Вярно е, че е изоставено и няма необходимото внимание според значимостта си.
Иначе там наистина има почти всичко ! И се усеща природата!

Както винаги остава да има и интелигентно отношение и управление.

свободна птица

Редактирано от Lychezara на 06.09.05 18:16.

Автор alys ()
Публикувано06.09.05 17:55

Така е, много точно го каза.

Тема Re: мая за сирене? [re: Marina]  
Автор Eдин_ (такъв)
Публикувано06.09.05 22:47

За Вас лично.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.