Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:20 16.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Патешко фрикасе?нови  
Автор пpoмeнливa (усмихната)
Публикувано23.04.05 13:54



Реших да готвя патешки маншон на фрикасе.

Ама не съм сигурна как се прави...
Някакви идеи? М? МОЛЯ!!!



Тема Re: Патешко фрикасе? [re: пpoмeнливa]  
Автор Sapiens (ex Sapiens-s-s)
Публикувано23.04.05 14:02



Това, маншон, май беше гръкляна, така ли е?
Че то по него има ли достатъчно месо, като изключим факта, че там се намира възможно най-вкусното месо на всяко животно.
Мога да те посъветвам да го свариш добре, за да изпада всичкото месо от него, след което да го сготвиш както всяко друго фрикасе.

ПРИГОТВЯНЕ:
Брашното се запържва в мазнината и се залива с пилешкия бульон, като се бърка непрекъснато, за да не стане на бучки.
След като поври и се сгъсти, кашичката се застройва с разбърканите яйце и прясно мляко (може и кисело), добавя се обезкостеното и нарязано на малки парченца бяло пилешко месо (може и накъсано на конци).
Подправя се с черен пипер, сол и лимонтузуто.
Фрикасето се сервира поръсено с настърган кашкавал.




*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.