Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:32 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Двете фуклинови  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано27.01.05 16:08

Вижте каква анкета са пуснали:

Нещо ми се струва, че резултатите са манипулирани. Какво е вашето мнение?

Тема Re: Двете фуклинови [re: Гинec]  
Автор anbra (коя ли е тя)
Публикувано27.01.05 16:11

Не им познавам производството, само съм чувала от приятели, че било някакъв малък сметанов ад.
Аз съм си харесала тортите от "Неделя".

"Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите" /Еврипид/

Автор Eдин (такъв)
Публикувано27.01.05 16:12

Много хубав подпис имаш Имах линк към това нещо, но на онова място се изгуби отдавна и ми липсваше.

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?

Тема Re: Двете фукли [re: Eдин]  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано27.01.05 16:19

И аз бях го загубила, но скоро го открих тук, ама не помня в кой клуб. Радвам се, че ти харесва. Песничката обичах още като малка.

Тема Re: Двете фуклинови [re: anbra]  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано27.01.05 16:22

И аз не съм хапвала от тях. Разгледах им сайтчето. Има много картинки и определено водят с екзотичните форми. Виж торти "еротични", ама май по-добре не гледай. Има ужасни гадости.

Тема Re: Двете фукли - опитвала съмнови [re: Гинec]  
Автор BabaYaga (зла вещица)
Публикувано27.01.05 16:39

За резултатите нищо не мога да кажа.

Аз не си падам много по сладките неща, но навремето съм опитвала един техен орехов пай със сос от карамел (мммм), който беше много вкусен (много вероятно е всъщност просто карамелът да е бил много вкусен).
Друго, което съм пробвала е една солена торта, която повече приличаше на руло стефани във формата на торта и не беше много вкусна.

При всички положения обаче Фуклите за мен си останаха по-скоро известни с ефектния външен вид на тортите, отколкото с постижения по отношение на вкусовите качества...

БЯ

Тема Re: Двете фукли - опитвала съмнови [re: BabaYaga]  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано27.01.05 17:00

При всички положения обаче Фуклите за мен си останаха по-скоро известни с ефектния външен вид на тортите, отколкото с постижения по отношение на вкусовите качества...

Май си права.

Автор Stefanie (непозната)
Публикувано27.01.05 18:25

Аз нямам преки впечатления от тяхното производство - не съм опитвала нищо, само веднъж направих една торта по тяхна рецепта. За еротичните торти си напълно права - пълен кич! А що се отнася до външния вид - по-красиви торти от тези на Нелка не съм виждала. Те са направо изкуство! Жалко, че тя вече не пише тук...

Авторняkoя cи (Нерегистриран)
Публикувано27.01.05 19:19

Имам впечатления от бяла сватбена торта - не струва.

Тема Re: Двете фуклинови [re: Stefanie]  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано27.01.05 19:47

Пусни някоя картинка на Нелка, ако ти се намира, моля.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.