|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Миризмата в хладилника...   |  |  | Автор | buubinka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 21.01.05 19:19 |  |  | 

Здравейте!!!
 Може ли някой да ми каже как мога да премахна миризмата в хладилника?Незнам защо,но новия ни хладилник ни създава проблеми с това-като сложа нещо без капак и поема всичко,на което мирише вътре.Вчера правих торта и я извадих с аромат на пипер  .Ужас.Със стария нямах такъв проблем

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: buubinka] |  |  | Автор | Иpeтo (ентусиаст) |  | Публикувано | 21.01.05 19:23 |  |  | 

Ами да ти кажа тук в Австрия в Била продават "ароматизатори" за хладилник. Слагам го в кавички, защото на ароматизира, а абсорбира. Виж в нашенската Била дали няма такива неща - едно такова е в пласмасова кутийка с дупчици и закачалчица - като тези дето са за тоалетна
  (с извинение)  
 "Life is like a box of chocolates, you never know what you're going to get"

|  |  |  
             |  |  | 

с кафе се обезмирисва идеално. слагам 2-3 ч.л. в една чинийка и така в рамките на 24 ч. го оставям в хладилника.
 досега нищо не ми се е вмирисвало на кафе.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: buubinka] |  |  | Автор | Eдин (такъв) |  | Публикувано | 21.01.05 21:24 |  |  | 

С гранули за котешка тоалетна в някакво малко съдче. Неизползвани, разбира се

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
 -- Ten watch.
 -- Such much?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: buubinka] |  |  | Автор | anbra (коя ли е тя) |  | Публикувано | 21.01.05 21:41 |  |  | 

С непокрита купичка прясно мляко - то поема миризмите.

"Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите" /Еврипид/

|  |  |  
             |  |  | 

Содата поема всички миризми и е най-безвредна.  Малка паничка със сода.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: buubinka] |  |  | Автор | mei_z (виждаща) |  | Публикувано | 21.01.05 21:51 |  |  | 

В Mr. Bricolage продават абсорбатори за лошата миризма в хладилника.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: buubinka] |  |  | Автор | Jennifer (Оптимистка:)) |  | Публикувано | 21.01.05 22:21 |  |  | 

Ползвала съм такъв "ароматизатор", не знам, може този точно да се е оказал ненадежден, но особен ефект нямаше.

Според мен,  най-разумното и удачното е всяка храна да се захлупва плътно с капак или фолио.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: Jennifer] |  |  | Автор | anbra (коя ли е тя) |  | Публикувано | 21.01.05 22:36 |  |  | 

Има едни найлонови шапчици с ластик и с различни размери, които се нахлупват върху съдовете и също предпазват от поемане и изпускане на миризми. Аз лично съм ги купувала от 345.

"Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите" /Еврипид/

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Миризмата в хладилника...  [re: anbra] |  |  | Автор | Jennifer (Оптимистка:)) |  | Публикувано | 21.01.05 22:41 |  |  | 

Интересно! Не съм виждала.
 Самата шапчица за еднократна употреба ли е?
 Тя поема ли миризма?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |