|
Тема
|
Капама?
|
|
Автор |
be Happy (:) :)) |
Публикувано | 23.12.04 09:52 |
|
Приемам рецепти всякакви за Капама!
На Коледа ще съм домакиня и ще имам мнооого гости! Решила съм да сготвя това традиционно ястие! Моля помагайте!  
| |
|
Eй сега ще извадя отгоре традиционната си коледна тема. Чети там - всичко си пише. Весела Коледа! 
| |
|
Погледни тези:
http://www.rezepti.explo.de/
http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=1126
http://gastronome.hit.bg/bulgarian/index.htm
Дано нещо ти свърши работа. Аз мисля да пробвам да я направя за Нова Година!
Успех и Весели Празници:))  
| |
|
Съветвам те когато даваш линкове наистина да бъдат линкове, т.е., да може човек да щракне директно върху тях и да ги отвори, а не да ги копира и пейства в браузъра.
Вероятно не знаеш как става това?
Преди да копираш адреса натисни URL от долния ред, където са емотиконите (ох, дано да знаеш какво е емотикон - онези, усмихнатите или нацупени муцунки...).
След това позиционирай курсора между двате [URL] и тогава копирай адреса.
Весели празници!
"Мъдрецът се ражда, за да се самоусъвършенства, глупакът - само за да умре..."
| |
|
Аз правя капама от заек,пиле ,свинско месо,
Ето как:
Месо каквото имам в момента(нарязано на порции)
около 7-8 глави кромид
3-4 глави чесън(обелен само скилидки)
черен пипер
дафинов лист
3-4 зрънца бахар
чаша и половина вино
чаша вода
щипка чубрица
мащерка(за заека)
сол
олио+(малко маргарин-предава по добър вкус
2 с.л. брашно
червен пипер
Докато заври котлона е на 4 ,после на 2
Става доста сполучливо.
Пробвай може и на теб да ти хареса.
.... да му БЕРА ЛАИКАТА...
| |
|
Весела и Честита Коледа!
Благодаря за забележката! Изобщо не съм обърнала вннимание какво правя(около мен беше пълна предпразнична лудница!!!!!!)  
| |
|
|
|
|