Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:57 02.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Много ми е хубаво с вас,нови  
Автор Гинec (Ж)
Публикувано24.11.04 00:00

но... Се оттеглям, за другото хубаво нещо след доброто хапване - спането.
И - за домашно - Какво приготвяте за закуска?

Тема Re: Много ми е хубаво с вас,нови [re: Гинec]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано24.11.04 09:05

Кисело мляко във всевъзможни вариации (със покълнали зърна, извара, мед, боровинки, кокосови стърготини) или бекон с яйца. Понякога само яйца със сирене или кашкавал. Аз пия чай, мъжът ми сок от портокали. В неделя правя и палачинки за него, малко да укротим звяра. Тогава имам време да включа и малко кафе, цялата къща се изпълва с аромат.

Тема Re: Много ми е хубаво с вас,нови [re: gal]  
Автор MилkaЧoko (лилава краВа)
Публикувано24.11.04 09:46

аз не закусвам - отивам в офиса и там пия по една халба (500мл.) чай, а уикендите не ставам за закуска, а направо по обедно време или по-късно

Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано24.11.04 10:54

Време да приготвя закуска, както и възможност да я употребим, имаме само в събота и неделя и тогава прибягвам най-често до:

1. Пържени филийки в комбинация с мед, сирене, саламчета
2. Печени сандвичи с яйце и сирене
3. Палачинки
4. Препечени филийки с масло и обичайните добавки - варени яйца, колбаси, сирене, кашкавал

По-рядко хапваме някакъв корнфлейкс или мюсли задължително с топло прясно мляко.

През седмицата правя закуска само за хлапето и винаги, когато е попарка със сирене и масло, приготвям повечщко, за да остане някоя лъжичка и за мен. От дете обожавам този вкус и аромата на препърженото масълце.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Автор besen_hamster (ташунко)
Публикувано24.11.04 11:03

Сутрин маам мюсли с прясно мляко или си правя гофретки

Най-хубавото в тази далаверка е,че и цял ден да карам на гофретки няма да ми се лепи

Автор Eдин (такъв)
Публикувано24.11.04 12:18

Когато закусвам, закусвам овесени ядки с пресни плодове. В неделя най-често са палачинки или някаква паста като за закуска по български. Обичам и английската закуска, но си я правя рядко. Предпочитам я с бъркани яйца.

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?

Тема уикенд закускатанови [re: Гинec]  
Автор BabaYaga (зла вещица)
Публикувано24.11.04 13:01

Явно този вариант на закуската е много разпространен... :)

Просто прибавям към нещата, които са споменати по-горе и едни любими препечени филийки с масълце и пушено филе от сьомга... ммммм...

Тема Re: уикенд закускатанови [re: BabaYaga]  
Авторпипи (Нерегистриран)
Публикувано24.11.04 13:37

За събота и неделя, освен палачинки и пържени
филийки, правя и бутер банички или баница.
През седмицата, когато приготвям закуска за синът ми -
печен сандвич с яйце, сирене и кашкавал.

Автор 4avdar4e (добро другарче)
Публикувано24.11.04 14:31

Освен всички вече изброени разновидности съботно-неделни закуски, момчетиите ми много обичат кус-кус със сирене и масло. Често правим и от оная, най-обикновената бисквитена торта с крем от овкусено (оцветено)нишесте. На почит е и класическата попара с чай и сирене, както и кисело мляко с плодове и бисквити. През седмицата малкият е на детска градина и закусва там, а баткото излиза в 7,30 за у-ще, затова му правим най-различни сандвичи - със салам, кашкавал, сирене, краставица, чушка, домат... Абе, квот се сетиш

Тема Re: Много е хубаво заглавието на темата ти;-)))нови [re: Гинec]  
Автор Mitre (шоп [О.З.])
Публикувано24.11.04 15:16

А относно домашното - 2 яки кафета и 4-5 цигари

През уикенда кафетата стигат до 3-4 ако не ме хванат за ушите и ме издърпат навън.

Казах ли вече че съм социален случай

Frankly, my dear, I don't give a damn!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.