Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:23 23.09.24 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Телешко "миш-маш"....нови  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано15.08.04 17:59



Продукти:
1. половинка крехко телешко;
2. Буркан белени домати;
3. Буркан грах;
4. Буркан консервирана бамя;
5. Морковче;
6. Голяма глава лук;
7. 2-3 чушки;
8. 3-4 скилидки чесън;
9. сол, пипер, бахар, дафинов лист;
10. малко соев сос;
11. малко люто къри.

Телешкото се нарязва на парчета и се вари (припенвайки) в подсолена вода около час. После се прибавят всички продукти (нарязани) и малко от бульона.
Всичко се слага в тенджера "Цептер" и на бавен огън поне три часа.


Кой ще прави палачинките утре?


Тема Re: Телешко "миш-маш"....нови [re: abettor]  
Автор pepi* ()
Публикувано15.08.04 22:13



И аз имам Цептер, ама чак три часа...., за един и половина според мен ще е готово.



Тема Re: Телешко "миш-маш"....нови [re: abettor]  
Автор Eдин (такъв)
Публикувано15.08.04 22:27



Ама защо точно "миш-маш". Ти ли го кръсти така?

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?


Тема Защото... [re: Eдин]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано15.08.04 23:34



...се слагат много продукти, а за мен миш-машът е синоним на бърканица с много продукти. Е, и с яйца.

Кой ще прави палачинките утре?


Тема След три часа....нови [re: pepi*]  
Автор abettor (все по-хубав)
Публикувано15.08.04 23:35



....и месото и зеленчуците са се "разтопили"...

Кой ще прави палачинките утре?


Тема Re: Защото...нови [re: abettor]  
Автор Eдин (такъв)
Публикувано15.08.04 23:39



Е ... за теб. А иначе миш-машът си е конкретно ястие. С яйца и постно при това.

-- Liebchen - sweetnessheart, what watch?
-- Ten watch.
-- Such much?


Тема Re: Телешко "миш-маш"....нови [re: abettor]  
АвторMyxoмopko (Нерегистриран)
Публикувано15.08.04 23:41



Ей снобарино дългунест - баба ти само в тенджери Цептер е готвила.
Хващай си цептера и си го пъхай в цеп-ката. Може и топъл, може и със стайна температура.



Тема Re: Телешко "миш-маш"....нови [re: Myxoмopko]  
АвторPrindel (Нерегистриран)
Публикувано16.08.04 00:20



Добре дошъл в нашето готино клуб4е.

Ти просто ми взема думите от устата.Цептер ли?Я кръгом на село да се нау4ат как се готви на дърва и въглища.

Недоносани кретен4ета.



Тема Re: Момент, момент! За Цептеранови [re: abettor]  
Автор Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r)
Публикувано16.08.04 13:37



3 часа сварени вече неща в Цептер са супер много!




*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.