Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:53 08.12.25 
Хоби, Развлечения
   >> Готварски рецепти
*Кратък преглед

Тема Пак за Телетонови  
Автормepakлия (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 10:54



Как да изпържа телешко месо и да не стане жилаво. Кото го сложа в тигана то веднага си писка соковете и по скоро се вари от колкото да се пържи и става много жилаво.



Тема Re: Пак за Телето [re: мepakлия]  
Автор Mircha ()
Публикувано23.04.04 16:17



Нарежи го на стекове, начукай го добре, подправи го със сол и черен пипер, накисни го за 5-6часа с лимонов сок и го изпържи в краве масло не много бързо(преди да поставиш в тигана изстискай стека добре за да не пръска).

Сипи останалия от накисването сок в маслото(след като приключеш с пърженето) заедно с 1-2с.л. нишесте, 1ч.л. соев сос и малко вода и вари до сгъстявяне за да получиш соса към стековете.

Ястието въврви идеално с картофена салата с масло, чесън и лимон.

Да ти е сладко!

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка



*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.