|
Тема
|
за керамичните котлони
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 07.04.04 15:18 |
|
простете въпроса ми който сигурно доста се е въртял в клуба, но някой знае ли ефикасен препарат за почистване на керамични котлони изключвам циф,мистър пропър и пр . пробвах ги а също изключвам и джидарката за стъргане на котлоните тя върши добра работа ,но не и финната,предварително благодаря,Весели празници!!!!!!
| |
Тема
|
Re: за керамичните котлони
[re: bimba]
|
|
Автор |
mania4ka (madness) |
Публикувано | 07.04.04 16:20 |
|
на Damal (немски) - точното име го забравих, но е сиво шише средно на ръст, на е тикета има котлони. Пръскаш и забърсваш със суха салфетка и готово. Продава се в Била.
| |
Тема
|
|
|
Автор | инa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.04 16:32 |
|
Има специални препарати за керамичните котлони.Моя си го купих от БИЛА и ми върши страхотна работа. Беше скъпичък, но е много икономичен ползвам го вече година. За съжаление не мога да ти кажа марката - на работа съм, а не я помня.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Julian (маг. Инженер) |
Публикувано | 07.04.04 17:15 |
|
има специални препарати за керамични котлони, има и на метро, моя препарат е SUBA(има рисунка на керамичнен плот. Към мойта печка има и шпатокла с която се изтъргва мръсотията
Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей
| |
Тема
|
|
|
Автор | superbaba (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 09:03 |
|
Като стана въпрос за керамичните котлони и аз да ви питам нещо.
Ако изкипи яденето има ли опасност да се спука плота. Непрекъснато се страхувам да не ми се случи.
| |
Тема
|
[re: superbaba]
|
|
Автор |
Julian (маг. Инженер) |
Публикувано | 08.04.04 12:29 |
|
няма опасност от спукване
| |
Тема
|
[re: superbaba]
|
|
Автор |
bimba (Викината мама) |
Публикувано | 08.04.04 13:31 |
|
благодаря ви за отговорите ще се запътя към БИЛЛА, няма да се спукат,но внимавай със захарта че прави адски поразии,а моя приятелка беше изпуснала един буркан върху му и се спука
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Julian (маг. Инженер) |
Публикувано | 08.04.04 18:08 |
|
захарта не е незначителен проблем, а и към печката си има чпатола с която загорялата захар се премахва много лесно(заливал съм печката многократно с захарз бен никакви последствия за нея) адинственото е че трябва да се внимава на не изтавеш накоя тингжара или нешто друго тежко защото смяната на керамиката е скупа
| |
|
|
|
|