|
Тема
|
Moje li da se napravqt kulnove v domashni usloviq
|
|
Автор |
Madness (alpha) |
Публикувано | 28.02.04 21:54 |
|
Zdraveite,
naposledak mnogo mi haresva da hapvam salata ot soevi kylnove po kitaiskite restoratni.
Chudq se, vazmojno li e da si gi pokulna vkushti? moje i da ne sa soevi - moje bi pshenichenite imat podoben vkus.
10x
| |
Тема
|
Re: Moje li da se napravqt kulnove v domashni usloviq
[re: Madness]
|
|
Автор |
ProBily (nP06u|\u) |
Публикувано | 29.02.04 09:36 |
|
| |
Тема
|
И тук:
[re: Madness]
|
|
Автор |
me (Paзличнa) |
Публикувано | 29.02.04 18:12 |
|
"аз, например, се досетих, че Канада не е суверенна страна"
Dobrata
| |
Тема
|
Re: Moje li da se napravqt kulnove v domashni usloviq
[re: ProBily]
|
|
Автор |
Madness (alpha) |
Публикувано | 02.03.04 23:56 |
|
mnogo vi blagodarq
nadqvam se do kraq na sedmicata veche da sum opital salatata mi ot kylnove :)
| |
Тема
|
Re: Moje li da se napravqt kulnove v domashni usloviq
[re: Madness]
|
|
Автор | Apтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.04 14:32 |
|
Може. Дъното на плосък съд се покрива с влажна кърпа и на нея се разстилат семената от които искате да получите кълнове: жито, ечемик, и т.н., но най-вече соя. Така разстланите семена се покриват с плътна купа която не пропуска светлина. Т.е., на семената се осигуряват влага, достатъчна стайна топлина и липса на свтлина в резултат на което те прорастват (кълнят) правейки бялата маса която сега е толкова на мода. Тези кълнове се ползват като съставка на различни салати или (леко сварени или леко запържени с други зеленчуци) като гарнитура на различни меса. Това последното се ползва много в китейската кухня, специалитета се нарича Вонг.
Да ви е сладко !
| |
Тема
|
Re: Moje li da se napravqt kulnove v domashni usloviq
[re: Madness]
|
|
Автор | Kyлинap (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.04 11:58 |
|
.
| |
|
|
|
|